LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski fakultet

Pronađeno je operativno rješenje, ništa od online nastave na FFZG-u

Radovi će se odvijati prema unaprijed dogovorenom planu, a sve kreće već u prvom tjednu ljetnog semestra.

Radovi će se odvijati prema unaprijed dogovorenom planu, a sve kreće već u prvom tjednu ljetnog semestra.

Protekli je tjedan obilježila vijest o povratku studenata u online okruženje. Podsjetimo, brojni fakulteti kreću u sanacije objekata koji su stradali u potresu, a među njima se našao i zagrebački Filozofski fakultet.

Dok je većina fakulteta svoje studente o načinu izvođenja nastave u ljetnom semestru obavijestila na vrijeme, studenti FFZG-a informaciju su prvotno doznali putem neslužbenih kanala.

Filozofski je planirao nastavu potpuno prebaciti na online platforme, što je kod studenata izazvalo velika negodovanja. No, čini se kako je pronađeno naknadno rješenje te će se nastava u ljetnom semestru i dalje održavati kontaktno.

Kako doznaje Danas.hr, Koordinacija za postpotresnu obnovu imala je sastanak sa Sveučilištem, a na istom je odlučeno kako će studenti Filozofskog fakulteta moći nesmetano dolaziti na predavanja. Naime, izvođači su ponudili operativno rješenje prema kojem će osigurati sve potrebne mjere zaštite studenata i zaposlenika Fakulteta. Radovi će se odvijati prema unaprijed dogovorenom planu, a sve kreće već u prvom tjednu ljetnog semestra.

FOTO: GOOGLE MAPS/SCREENSHOT