LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Užasavajući prizor

Pronađena plijesan u studentskom domu u Zagrebu

Crna plijesan sa zelenim detaljima posljednja je stvar koju želite vidjeti kad se tuširate.

Crna plijesan sa zelenim detaljima posljednja je stvar koju želite vidjeti kad se tuširate.

S povećanjem cijena studentskog smještaja u Zagrebu, posebice ljetnog (s prošlogodišnjih 119 eura, odnosno 900 kn na 150 eura, odnosno 1130 kn) studenti bi pomislili da će za više novca dobiti i neke novitete. Uistinu, dobili su dodatan sadržaj u obliku plijesni u tušu. Crna plijesan sa zelenim detaljima proteže se uzduž stropa jednog tuša u studentskom domu u Zagrebu. Takav prizor zasigurno nije nešto što želite gledati dok se tuširate, a sama pomisao da vam ta plijesan padne na glavu dok se tuširate užasavajuća je i daleko od higijenskih standarda.

Razgovarali smo s Marijom, stanovnicom dotičnog doma koja je vidno zgrožena situacijom i kako kaže, muka joj je svaki put kad se ide tuširati i mora proći cijeli kat da pronađe jedan čisti tuš.

Po meni je to sramotno i za čistačice i dom, odnosno upravu da se ništa ne poduzima oko toga i da dozvoljavaju da koristimo takve tuševe, ispričala je Marija.

Ostaje pitanje prati li standard studentskog doma rastuće cijene i je li takav tuš siguran za korištenje? Kontaktirali smo dotični dom i čekamo odgovor.
 
FOTO: PRIVATNI ARHIV