LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poduzetnička edukacija

Projekt „Inno4YUFE“: otputuj u Antwerpen i unaprijedi svoju poduzetničku ideju

Skup organizira Sveučilište u Antwerpenu, a posjetitelji će imati priliku učiti od međunarodnih stručnjaka i povezati se s ostalim startup timovima iz različitih europskih zemalja.

Skup organizira Sveučilište u Antwerpenu, a posjetitelji će imati priliku učiti od međunarodnih stručnjaka i povezati se s ostalim startup timovima iz različitih europskih zemalja.

Svi oni koji su studirali ili studiraju na Sveučilištu Rijeci, a pritom imaju registrirano poduzeće ili se nalaze u procesu osnivanja poduzeća, imaju priliku otputovati u Antwerpen kako bi dodatno unaprijedili svoju poduzetničku ideju.

U period od 7. do 9. ožujka, u okviru europskog projekta Inno4YUFE, sufinanciranog od strane Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), održat će se edukacija vezana uz poduzetništvo. Skup organizira Sveučilište u Antwerpenu, a posjetitelji će imati priliku učiti od međunarodnih stručnjaka i povezati se s ostalim startup timovima iz različitih europskih zemalja.

Kriteriji za sudjelovanje timova su sljedeći:

  • Tim ima registrirano poduzeće (preferirano) ili je u procesu osnivanja poduzeća.
  • Tim mora biti povezan sa Sveučilištem u Rijeci na barem jedan od sljedećih načina:
  1. članovi tima su studenti Sveučilišta u Rijeci
  2. članovi tima su alumniji Sveučilišta u Rijeci
  3. članovi tima su djelatnici Sveučilišta u Rijeci
  • Tim se sastoji od maksimalno dvije osobe
  • Poželjno je da poslovna ideja s kojom se tim prijavljuje ima jasan poslovni plan, ostvarene prihode od prodaje ili je u procesu ostvarivanja prve prodaje
Sudjelovanje u programu je besplatno, a trošak puta i smještaja snose polaznici programa. U iznimnom slučaju trošak smještaja može snositi glavni organizator, ali isključivo pod sljedećim uvjetima:
  • noćenje s doručkom u hotelu s 3 zvjezdice odabranom od strane organizatora
  • trošak smještaja je pokriven za maksimalno jednu sobu po timu
  • pokriven je trošak za maksimalno 3 noći u razdoblju od 6. do 9. ožujka 2023
Više detalja o načinu prijave i svim uvjetima saznajte ovdje.
FOTO: PIXABAY