LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Programerima umjetne inteligencije i do 10 000 kuna na natjecanju „AI BattleGround“

U tijeku su prijave za natjecanje "AI BattleGround". Pravo sudjelovanja imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visoke škole).

U tijeku su prijave za natjecanje "AI BattleGround". Pravo sudjelovanja imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visoke škole).

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s IT tvrtkama, nakon uspješne prve inačice, organizira AI BattleGround. Riječ je o natjecanju u programiranju umjetne inteligencije, drugome ovoga tipa u Hrvatskoj. Početkom prosinca timovi će sa svojim botovima odmjeriti snage u simulacijskoj areni. Cilj je pružiti programerima priliku da pokažu svoje znanje i predstave se istaknutim tvrtkama na hrvatskome IT tržištu. Natjecatelji će za svoj trud biti vrijedno nagrađeni, i to u iznosu od 10 000 kn za prvo mjesto, 5 000 kn za drugo mjesto i 2 000 kn za treće mjesto.

Nakon što članovi topic grupe BEST Zagreb predstave zadatak, natjecatelji će imati 20 sati za programiranje. Proglašenje pobjednika i predaja nagrada održat će se 12. prosinca na svečanome zatvaranju u popodnevnim satima. Tvrtke partneri predstavit će se prije i nakon samoga natjecanja te će studenti imati priliku stupiti u kontakt i dobiti sve informacije koje ih zanimaju.

Natjecatelji se prijavljuju u timovima do četiri osobe na poveznici na kojoj će uskoro biti dostupno više informacija. Pravo sudjelovanja imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visoke škole). Prilikom prijave natjecatelji su obvezni ostaviti svoje životopise koji će naknadno biti proslijeđeni zainteresiranim tvrtkama partnerima.

BEST Zagreb volonterska je i neprofitna studentska organizacija koja djeluje u sklopu međunarodne organizacije Board of European Students of Technology i okuplja visokomotivirane studente s 95 tehničkih i tehnoloških sveučilišta u 33 zemlje diljem Europe. Cilj je uključivanje studenata u izazovne domaće i međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene, rad u internacionalnim timovima, suradnja s budućim poslodavcima te inženjerska i stručna natjecanja.

Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na službenoj stranici udruge te na Facebooku

FOTO: BEST ZAGREB