LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izbori na FOI-ju

Prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep ostaje dekanica!

– Zahvaljujem svojim kolegicama i kolegama – članovim Fakultetskog vijeća što su prepoznali naše rezultate i što su me s tako velikom podrškom izabrali za dekanicu u drugom mandatu. – ističe Begičević Ređep.

– Zahvaljujem svojim kolegicama i kolegama – članovim Fakultetskog vijeća što su prepoznali naše rezultate i što su me s tako velikom podrškom izabrali za dekanicu u drugom mandatu. – ističe Begičević Ređep.

Na Fakultetu organizacije i informatike održani su izbori za novog dekana(icu). Bez protukandidata, nakon dvogodišnjeg mandata ponovno je izabrana prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep.

Od 76 članova Fakultetskog vijeća, 70 članova pristupilo je glasovanju, a na poziciju dekanice izabrana je s ukupno 69 glasova profesora, docenata, predstavnika asistenata, predstavnika službi i predstavnika studenata. Novi mandat dekanice i njezine uprave na sljedeće dvije godine počinje u listopadu 2021. godine, s novom akademskom godinom 2021./2022. 

– Prije nego je postala dekanica u prvom mandatu, Nina Begičević Ređep stjecala je iskustvo vođenja visokoobrazovne institucije kao članica ranijih uprava, na poziciji prodekanice za poslovanje, kao i prodekanice za znanstvenoistraživački rad. A na poziciju dekanice prije dvije godine izabrana je kao najmlađa, a ujedno prva žena u povijesti Fakulteta organizacije i informatike na tako odgovornoj poziciji.  – ističu s FOI-ja

Reizabrana dekanica navodi: 

– Uloga dekanice obvezuje na racionalno odlučivanje i donošenje odluka uvijek i isključivo na korist institucije. U prvom mandatu ostvareni su gotovo svi rezultati i ciljevi zadani u mom programu rada, unatoč izvanrednoj situaciji koju je uzrokovala pandemija i u kojoj se FOI odlično snašao i uspio organizirati kvalitetnu online nastavu. Zahvaljujem svojim kolegicama i kolegama – članovim Fakultetskog vijeća što su prepoznali naše rezultate i što su me s tako velikom podrškom izabrali za dekanicu u drugom mandatu.

S Fakulteta dodatno poručuju: 

– U novom mandatu uprava će biti usmjerena na ostvarivanje svih zadanih ciljeva u programu za novo mandatno razdoblje te nastavak već ranije započetih aktivnosti kako u području revizije i kontinuiranog osuvremenjivanja studijskih programa u skladu s trendovima tržišta rada i poslovima budućnosti, tako i u području znanstvenih istraživanja i međunarodne suradnje, kao i suradnje sa zajednicom i poslovnim subjektima. Uz sve navedeno, važno je nastaviti raditi na poticanju vrijednosti povjerenja, akademske čestitosti, kao i zajedništva i poštovanja u promjenjivim epidemiološkim uvjetima u kojima je Fakultet djelovao tijekom zadnjih godinu dana. 

FOTO: FOI