LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Produžene su prijave za Realizator 2022, pobjednike očekuju novčane nagrade!

Case study natjecanja format su koji na inovativan način pridonose suradnji akademske i neakademske, a osobito gospodarske zajednice.

Case study natjecanja format su koji na inovativan način pridonose suradnji akademske i neakademske, a osobito gospodarske zajednice.

Realizator je prvo riječko sveučilišno case study natjecanje u organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci koje se odvija od 2016. godine u suradnji sa Znanstveno tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci Step Ri i Riječkom razvojnom agencijom PORIN, uz potporu Primorsko-goranske županije. O tome koliko je Realizator u svojim proteklim izdanjima privukao pažnje, govore i brojke – 21 subjekt iz svijeta poslovnog i javnog sektora i preko 500 studenata preddiplomske i diplomske razine studija s 14 sastavnica Sveučilišta u Rijeci, s Veleučilišta u Rijeci i sa Sveučilišta u Zagrebu.

Case study natjecanja format su koji na inovativan način pridonose suradnji akademske i neakademske, a osobito gospodarske zajednice. Radeći na stvarnim poslovnim slučajevima i razvijajući najbolja rješenja, studenti dobivaju mogućnost prethodno stečeno znanje prenijeti u praksu, razviti konkretne vještine potrebne na tržištu rada i upoznati se s potencijalnim poslodavcima.

Ove godine studenti imaju mogućnost rješavanja zanimljivih poslovnih slučajeva sljedećih partnera:
1. Geotech d. o. o. – Kako primijeniti umjetnu inteligenciju i strojno učenje pri rješavanju inženjerskih zadataka u projektiranju?
2. Grad Kastav – Kastav 2033 – pametno naselje
3. Jadran-galenski laboratorij d. d. – Razvoj projekta Mamina škrinjica by JGL – stvaranje novih cjeloživotnih korisnika brendova JGL Grupe
4. Marina Punat d. o. o. – Poslovna škola Marina Punat d. o. o.
5. Tower Centar Rijeka d. o. o. – Budućnost shopping centra – kako doskočiti problemima online kupovine te privući posjetitelje u sam centar.

Prva tri najbolja rješenja svih poslovnih slučajeva novčano se nagrađuju u iznosu od 3000 kuna za prvo mjesto, 2000 kuna za drugo mjesto te 1000 kuna za treće mjesto. Osim novčanih nagrada službeni partner projekta Step Ri pobjedničkim timovima osigurava i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja.

Datum i vrijeme završetka prijava je 3. travnja 2022. u 23:59:59, a timovi se mogu prijaviti na poveznici.
FOTO: PIXABAY