LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrada poduzetničkim umovima

Produljene su prijave za Social Impact Award – prijavite svoju ideju i otputujte u Prag!

Do 30. lipnja produžene su prijave za Social Impact Award u sklopu kojega najbolji tim odlazi u Prag i dobiva 1000 eura te stručno mentorstvo.

Do 30. lipnja produžene su prijave za Social Impact Award u sklopu kojega najbolji tim odlazi u Prag i dobiva 1000 eura te stručno mentorstvo.

Zajednica mladih društvenih inovatora iz Social Impact Awarda u suradnji s Hrvatskim uredom za kreativnost i inovacije i partnerima i ove godine nagrađuje poduzetničke umove. Prijave za ovogodišnji Social Impact Award produljene su do 30. lipnja.

Tri najbolja tima koje će odabrati stručni žiri bit će nagrađeni novčanom nagradom od 1000 eura te stručnim mentorstvom tijekom razvoja i implementacije ideje. Osim toga pobjednici osvajaju putovanje na SIA Summit u Pragu, navode iz HUKI-ja.

Svi koji se prijavljuju moraju biti rođeni između 1991. i 2006. godine, bilo da se prijavljuju individualno ili kao tim. Jednu nagradu dodjeljuje i publika putem online glasanja zajednice, a nagrada podrazumijeva sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji i mentorsku podršku.

Social Impact Award omogućuje najboljim timovima realizaciju poduzetničkih pothvata kreirajući pozitivan učinak u zajednici, uz to omogućuje prijavljenima stvaranje mreže između vršnjaka i profesionalaca na putu do uspjeha, stoji u priopćenju. Među osam prošlogodišnjih finalista, pobjedu je odnijela Lucija Žuljević iz projekta Mali financijaši.
– SIA program naučio me kako male ideje mogu postati veliki projekti. Uz puno želje i motivacije, početna ideja s papira dobila je sve ono što je potrebno kako bi postala uspješnom. – kazala je Žuljević čiji je projekt osmišljen u svrhu poboljšanja financijske pismenosti djece.
Više informacija o projektu možete pronaći ovdje, dok direktnu prijavu možete izvršiti putem poveznice.
FOTO: PIXABAY