LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Učenje

Pripreme za državnu maturu: traže se volonteri

Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu provodi ciklus priprema za državnu maturu – u potrazi su za volonterima.

Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu provodi ciklus priprema za državnu maturu – u potrazi su za volonterima.

Državna matura jedan je od najstresnijih ispita koje ćete polagati – ona je jedna od ključnih koraka na putu prema željenom fakultetu i akademskom svijetu.
 


VEZANO: „Kako zaraditi i neovisno živjeti“: projekt podrške za učenike, ali i one starije



Svaka pomoć i usmjerenje prilikom učenja za maturu dobrodošla je, stoga je Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu i ove godine odlučio provesti ciklus priprema za državnu maturu.
 

„I ove godine provest ćemo cikluse priprema za Državnu maturu kako bismo svojim budućim kolegama osigurali što bolju prolaznost na ovom ispitu zrelosti. Ako želiš biti mentor na ovom projektu popuni obrazac u opisu profila! U CV-u nikad neće odmoći malo volonterskog iskustva.“ – poručili su putem objave na Instagram profilu.


Trenutno su u potrazi za volonterima koji bi predavali fiziku, stoga ako ste stručni u tom ili nekom drugom području, prijavite se pomoću poveznice i pomozite maturantima da što bolje savladaju potrebno gradivo.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski zbor PMF-a (@szpmf)


 

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA