LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet političkih znanosti

Prilika za provedbu studentskog projekta: Studentski zbor ovog fakulteta raspisao natječaj

Studentski zbor raspisao natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili studenti pojedinci Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Studentski zbor raspisao natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili studenti pojedinci Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Studentski zbor Fakulteta političkih znanosti odlučio je raspisati Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili studenti pojedinci tog fakulteta. Zbor je odlučio donijeti ovu odluku jer raspolaže s još 700 eura za obavljanje svoje djelatnosti iz sredstava Sveučilišta u Zagrebu.
 

„S obzirom na to da nemamo nadolazećih troškova i da se sredstva moraju potrošiti do kraja veljače, odlučili smo raspisati natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili studenti pojedinci našeg Fakulteta.“ – objasnili su iz Zbora.

 

VEZANO: Osmisli novi vizualni identitet Studentskog zbora UNIZG-a i uzmi nagradu od 2.500 eura!



Zainteresirani se mogu prijaviti do 12. veljače u 12.00 sati slanjem prijave koja mora sadržavati račun, opis programa i obrazloženje zašto bi trebali prihvatiti baš vašu molbu, pošaljete na mail szfpzg@gmail.com
 

„Molimo sve koji se prijavljuju na natječaj da obavezno u prijavi prilože ponudu od dobavljača za koju traže financiranje te obavezno provjere može li taj dobavljač izdati e-račun koji će naknadno poslati ako prijava bude prihvaćena!!“ – poručuju iz Zbora.


Također, važno je napomenuti da će za provedbu natječaja biti osnovano tročlano povjerenstvo unutar Zbora te niti jedan član povjerenstva ne može biti ujedno i član fakultetskih organizacija koje se mogu prijaviti na natječaj.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Studentski zbor FPZG / Student Council at FPZG (@sz_fpzg_)

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA