LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kombinacija speed datea i intervjua

Prilika za praksu, pripravništvo ili posao: Otvorene prijave na Career Match Day

– Career Match Day je događanje koje spaja studente ekonomije i tehničkih znanosti s riječkog područja s poslodavcima. – pojašnjavaju organizatori. 

– Career Match Day je događanje koje spaja studente ekonomije i tehničkih znanosti s riječkog područja s poslodavcima. – pojašnjavaju organizatori. 

Otvorene su prijave za sudjelovanje na prvom Career Match Dayu, svojevrsnoj kombinaciji speed datea i intervjua za posao, u organizaciji tima STARTER i eSTUDENT Mreže Rijeka koji su dio udruge eSTUDENT. Održat će se 28. travnja 2021. na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci, a u slučaju nepovoljne epidemiološke situacije online

Career Match Day je događanje koje spaja studente ekonomije i tehničkih znanosti s riječkog područja s poslodavcima. Riječkim studentima je ovo idealna prilika da se predstave poduzećima, dobiju feedback od potencijalnog poslodavca te, ako impresioniraju predstavnike poduzeća sa svojim radom, mogu dobiti praksu, pripravništvo ili posao. – pojašnjavaju organizatori. 

Naime, kroz selekcijske intervjue u trajanju od 7 minuta studenti će razgovarati s poslodavcem. Nakon toga će unutar 3 minute jedni drugima potpuno anonimno preko aplikacije dati povratnu informaciju o proteklom intervjuu.

– Ove godine na CMD-u možete pronaći tri kategorije poduzeća: Ekonomija,  STEM 1 i STEM 2.  U kategoriji Ekonomija nalaze se trgovački lanac Kaufland i računovodstvena organizacija KPMG Croatia. Unutar područja STEM 1 nalazi se vodeća tvrtka pružanju inovativnih softverskih aplikacija – 2e Systems, potom kompanija koja radi na atraktivnim područjima testnih softvera za automobilske industrije – dSPACE engineering i Plava tvornica, vodeći pružatelj usluga razvoja aplikacija na Pimcore platformi na hrvatskom tržištu. U kategoriji STEM 2 našla se agencija Infinium koja se bavi dizajnom i razvojem digitalnih rješenja te agencija Ars Futura koja se bavi kreativnim dizajnom te razvojem web i mobilnih rješenja. Naposljetku dolazi jedna od 50 najbrže rastućih tech kompanija u središnjoj Europi – Agency04 koja izrađuje kompleksne web i mobilne aplikacije. – dodaju organizatori.

Zainteresirani studenti mogu se prijaviti za sudjelovanje na poveznici do 18. travnja
FOTO: PIXABAY