LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volontiranje

Prilika za nezaboravno iskustvo u NP-u Krka

Iskusite volontiranje u NP-u Krka i sudjelujte u zaštiti prirodnih bogatstava.

Iskusite volontiranje u NP-u Krka i sudjelujte u zaštiti prirodnih bogatstava.

Nacionalni park Krka trži volontere za projekt @life_contra_ailanthus u periodu od 1. do 10. rujna 2023. godine. Volonterski program pod nazivom Čuvar staništa autohtonih vrsta trajat će 10 dana, a na kraju programa volonteri dobivaju Potvrdu o volontiranju.

Cilj projekta je uspostava kontrole invazivne strane vrste pajasen na projektnim područjima. U sklopu projekta ove godine je planirano uključivanje volontera u terenske aktivnosti uklanjanja izbojaka pajasena na 6 lokacija na poručuju Parka, te u gradu Skradinu. – stoji na Instagram objavi Fakulteta Šumarstva i drvne tehnologije Zagreb.

Volonteri će sklopiti Ugovor o volontiranju, djelatnici parka cijelo će vrijeme biti s njima te će biti osigurani u slučaju nezgoda. Volonterima je smještaj osiguran u hostelu Eko kampus Krka, hrana i lokalni prijevoz, zabavni programi koji uključuju društvene igre, natjecanja te team building

Prijaviti se možete na poveznici, a za sva pitanja možete kontaktirati Doris Banić na broj +385 91 225 4006 ili Katarinu Bilušić +385 91 225 4360.
FOTO: YOUTUBE SCREENSHOT