LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet

Prikaz logopedije na malo drugačiji način: uskoro kreće druga sezona zanimljivog podcasta

Kako stoji na stranici ERF-a, podcast DijaLOG prvi je logopedski podcast u Hrvatskoj i regiji koji nastoji prikazati logopediju kroz malo drugačiju prizmu.

Kako stoji na stranici ERF-a, podcast DijaLOG prvi je logopedski podcast u Hrvatskoj i regiji koji nastoji prikazati logopediju kroz malo drugačiju prizmu.

Na popularnim streaming platforma u protekloj je godini emitirano ukupno šest epizoda DijaLOG-a, zanimljivog podcasta kojeg su pokrenule studentice zagrebačkog Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta.

Kako stoji na stranici ERF-a, podcast DijaLOG prvi je logopedski podcast u Hrvatskoj i regiji koji nastoji prikazati logopediju kroz malo drugačiju prizmu. Gostovanja logopeda iz znanosti i struke, stručnjaka iz srodnih područja, ali i samih korisnika logopedskih usluga, pružaju uvid u različite perspektive, znanja i iskustva gostiju uz pokoju anegdotu i uspomenu.

Ovaj inovativni projekt pokrenule su Laura Marinović, Ines Perović, Angela Peršun i Tamara Vlahović, studentice 2. godine diplomskog studija Logopedija.

Prva sezona, dostupna na platformama SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts, Deezer i drugim većim streaming platformama, broji više od 2200 streamova, a DijaLOG  se pratili slušatelji iz Hrvatske, ali i SAD-a, Srbije, Bosne i Hercegovine, Finske, Njemačke i drugih zemalja.

Druga sezona podcasta najavljena je za ljetni semestar 2023., a slušatelji svoje ideje, prijedloge i upite mogu poslati na e-mail: podcastdijalog@gmail.com.

 

FOTO: UNSPLASH