LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Osmi simpozij "Mediji na drukčiji način"

Prijavite se na natječaj za najbolje studentske radove

Svi kreativni studenti mogu pokazati talente u fotografiji, pisanju i likovnom radu.

Svi kreativni studenti mogu pokazati talente u fotografiji, pisanju i likovnom radu.

Na Znastveno-učilišnom kampusu Borongaj 5. svibnja USKN Komuna (Udruga studenata komunikologije i novinarstva) organizirat će simpozij pod nazivom Mediji na drukčiji način. Riječ je o događaju kojim će se obilježiti Svjetski dan medija, a u sklopu kojeg će biti održani i natječaji u čak tri kategorije za sve zainteresirane studente:

Kategorija Najbolji likovni rad nudi tri teme: 'Politički govori: Retorika u političkoj komunikaciji', 'Obećanja političara za vrijeme kampanje vs. stvarnost nakon kampanje' i 'Uloga i utjecaj društvenih mreža u političkoj komunikaciji'.

Nagradu za Najbolju fotografiju osvojit će student koji se također odluči za jednu od prethodno navedenih kategorija.

Ako se želite prijaviti za kategoriju Najbolji pisani uradak, nude se četiri teme: 'Obećanja političara za vrijeme kampanje vs. stvarnost nakon kampanje', 'Mladi i politika: Zašto (ne) glasati?', 'Značajnost neverbalne komunikacije u političkom nastupu' i 'Izborni kandidati i kult ličnosti'. 

Svaki natjecatelj može poslati maksimalno tri fotografije ili likovna uratka, dok pisani tekst mora sadržavati između 5400 i 9000 znakova s razmacima te uvod, razradu i zaključak. Dopušteno je izraziti svoja mišljenja o pojedinoj temi, ali bilo bi dobro izbjegavati tekst u obliku seminarskog rada.

Radove morate poslati na e-mail adresu natjecaj.nadrukciji.nacin@gmail.com do ponoći 30. travnja. Svi radovi bit će izloženi u predvorju dvorane Zagreb na simpoziju. Detalje pronađite na mrežnim i Facebook stranicama USKN Komune. 

FOTO: KRISTINA KAJINIĆ/STUDENTSKI.HR