LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanje u programiranju

Prijavite se na „Best Code Challenge v4.0"

„BEST Code Challenge v4.0" natjecanje je u programiranju te je to četvrto po redu. Prijave traju još do preksutra, 11. siječnja, stoga požurite.

„BEST Code Challenge v4.0" natjecanje je u programiranju te je to četvrto po redu. Prijave traju još do preksutra, 11. siječnja, stoga požurite.

BEST Zagreb organizirao je natjecanje u programiranju pod nazivom BEST Code Challenge v4.0''. Prijave traju još do preksutra, 11. siječnja, stoga požurite.

BEST Code Challenge v4.0'' natjecanje je u programiranju te je to četvrto po redu. Natjecatelji će moći pokazati svoje programerske vještine i osvojiti vrijedne nagrade. Cilj samog natjecanja je pružanje prilike programerima za pokazivanjem znanja, predstavljanje studenata istaknutim tvrtkama na IT tržištu i pružanje mogućnosti za nagrađivanjem.

Za natjecanje se možete prijaviti na službenim stranicama, a natjecati se možete pojedinačno i u paru. Prijaviti se mogu svi studenti hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova. Izrada rješenja traje od 8. do 19. siječnja, a proglašenje pobjednika će biti 22. siječnja. Nagradni fond je 10.000 kuna za prvo mjesto, 5.000 kuna za drugo mjesto i 2.500 kuna za treće mjesto.

BEST Zagreb volonterska je i neprofitna studentska organizacija koja djeluje u sklopu međunarodne organizacije Board of European Students of Technology koja okuplja visokomotivirane studente s 93 tehnička i tehnološka sveučilišta u 32 zemlje diljem Europe. BEST-u je u cilju uključiti studente u domaće i međunarodne projekte (stručni seminari, radionice, treninzi, kulturne razmjene, rad u internacionalnim timovima...).

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na službeni mail bcc@best.hr ili na mail voditeljice projekta Martine Grgić, martina.grgic@best.eu.org. Želimo vam puno uspjeha!

FOTO: FACEBOOK