LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nove tehnologije

Prijavite se na 3D Akademiju STEM vještina u Rijeci

Zakoračite u budućnost i upoznajte se s najnovijim naprecima u 3D-tehnologijama.

Zakoračite u budućnost i upoznajte se s najnovijim naprecima u 3D-tehnologijama.

Poslovna Akademija Rijeka i znanstveno-tehnološki institut VISIO Sveučilišta Jurja Dobrile pokreću novu 3D Akademiju STEM vještina u kojoj će polaznicima prezentirati najnovija znanja u području 3D-tiska, 3D-modeliranja, robotike te pokretanja tehnoloških startupova.

Radionica će trajati 40 sati tijekom kojih će, predavanjima i laboratorijskim vježbama na 3D-pisačima, 3D-skenerima i robotskim rukama, polaznici moći naučiti osnove novih tehnologija. Edukacija se održava u učionici opremljenoj najnovijom vrhunskom opremom, a predavanja su posebno prilagođena poduzetnicima, hobistima te učenicima i učenicama starijih razreda osnovnih škola i srednjoškolcima. Cijena ove radionice je 3400,00 kn, a moguće je plaćanje u dvije rate.

Predavanja će se održavati u dvije grupe u prostorima Poslovne akademije Rijeka na adresi Trg Riječke rezolucije 4. Prva grupa s predavanjima će započeti 17. lipnja 2019, dok druga grupa s radom započinje 8. srpnja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti online obrascem koji je dostupan na poveznici, a sve dodatne informacije možete doznati na web-stranici programa ili se obratite na e-mail edukacije@par.hr.

FOTO: PIXABAY