LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Backend, Frontend, Android, iOS i Data Science

Prijavi se na Sofascore Academy: savladaj najmodernije tehnologije na globalnoj aplikaciji

Domaća IT tvrtka Sofascore organizira tri mjeseca besplatnih edukacija. Uči od mentora koji su kreirali aplikaciju s 23 milijuna korisnika mjesečno.

Domaća IT tvrtka Sofascore organizira tri mjeseca besplatnih edukacija. Uči od mentora koji su kreirali aplikaciju s 23 milijuna korisnika mjesečno.

Sofascore Academy otvara prijave za novu generaciju polaznika! Tijekom tri mjeseca rada u malim, ali posvećenim grupama s vrhunskim mentorima savladat ćeš najnovije tehnologije u području Backenda, Frontenda, iOS-a, Androida ili Data Sciencea.

 

Ulazak u IT svijet i rad uz vrhunske stručnjake može izgledati zastrašujuće. Ali uz opuštene, stručne i entuzijastične mentore ono što će biti mjeseci učenja, može postati puno više od toga — zaposlenje u cijenjenoj IT kompaniji s globalnim proizvodom. A i zabava je zagarantirana.

Sofascore, PR

Naši mentori se jako dobro sjećaju kako je raditi prve korake svoje karijere i jedva čekaju 13. veljače da krenu prenositi svoje znanje i iskustvo. Uz predavanja, dobivat ćeš i poticajne zadaće, kroz koje ćeš se moći iskazati.

 

Predavanja  se održavaju na dva terena: online i uživo, na adresi Vrbani 4 u HQ Sofascorea, po dva školska sata tjedno. Tijekom edukacije iskusni mentori će prenositi znanja o najnovijim tehnologijama. Približit će ti iskustva kako implementirati te tehnologije u rad na najbolje ocijenjenoj aplikaciji za praćenje sportskih rezultata na nov način, koju koristi 23 milijuna korisnika mjesečno.

 

Stečena znanja poslužit će ti kao izvrsna početna točka za nastavak karijere, a mogu te i lansirati direktno u pobjednički Sofascore tim. Ne bi bilo prvi put — brojni polaznici akademije su danas članovi timova, a neki i vode svoje timove unutar Sofascorea.

Sofascore, PR

Akademija je namijenjena studentima tehničkih fakulteta, ali nismo isključivi. Ako si entuzijast i znaš da ti je cilj biti uspješan u IT industriji, veselimo se i tvojoj prijavi! Iznenađenja su u sportu česta, a Sofascore tim ih voli. 

 

Prijavi se na Sofascore Academy do 31.siječnja i savladaj najmodernije tehnologije uz vrhunske mentore!

 

PRIJAVI SE!

 

FOTO: SOFASCORE, PR