LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Marketinška konferencija

Prijavi se na prvo izdanje Marketing Enigme!

Konferencija će se održati uživo, 4. i 5. travnja, u Wespa spaces na adresi Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb, dok će ostalim sudionicima prijenos biti omogućen i online.

Konferencija će se održati uživo, 4. i 5. travnja, u Wespa spaces na adresi Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb, dok će ostalim sudionicima prijenos biti omogućen i online.

Da bi se bavio marketingom, moraš biti kreativan. Da bi bio dobar PR stručnjak, moraš stalno biti ukorak s vremenom. No, je li to uistinu tako? Odgovore na ova, ali i još mnoga pitanja, možete saznati već ovoga ponedjeljka i utorka kada Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta (HAZef) organizira prvo izdanje Marketing Enigme.

Upravo pod ovim nazivom krije se smisao konferencije – riješiti misteriju marketinga. Konferencija će se održati uživo, 4. i 5. travnja, u Wespa spaces na adresi Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb, dok će ostalim sudionicima prijenos biti omogućen i online. Prijave su za sve besplatne, a vrše se isključivo putem obrasca.

Više o samoj konferenciji možete saznati i putem web-stranice udruge.

Prvoga dana konferencije, sudionici će imati priliku slušati vrhunske stručnjake iz svijeta marketinga. Igor Mladinović iz Imago reklamne agencije održat će prvo predavanje na temu Zašto je kreativnost važnija od obrazovanja? dok je iduća na redu panel-rasprava u kojoj će sudjelovati Miranda Mladin, Nikola Žinić (Bruketa&Žinić&Grey) i Maja Vresk Bodalec (Podravka d.d).

Tema o kojoj će iznositi svoja iskustva je Kako održati vezu s potrošačem?, a priliku za pitanja će imati i publika! Osim navedenih sudionika, imat ćete priliku čuti predavanja Josipa Stanića (JT-design), inače studenta 5. godine na EFZG-u, Tanje Roce (Deeshpet) i predstavnika Real grupe.

Drugi dan konferencije posvećen je trendovima u PR-u. Konferencija će započeti predavanjem Jan de Jonga, nizozemskog poduzetnika sa splitskom adresom, koji već godinama gradi poslovno carstvo u  Hrvatskoj. Osim Jana, sudionici će imati priliku čuti i panel raspravu u kojoj će sudjelovati direktorica Komunikacijskog laboratorija, Manuela Šola, te Tanja Džido, specijalistica digitalnog marketinga, uspješna poduzetnica i osnivačica portala Shhhefica. Ostali govornici konferencije su Violeta Colić i Željka Martinović (predstavnice HURA-e), Kamilo Antolović (K&K promotion) i Jasmina Kapetanović, predstavnica Wespa spaces.

FOTO: PRESS