LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stipendija pokriva sve troškove studija

Prijave za RBA stipendiju „Luka Mak“ za studij digitalnog marketinga na najkvalitetnijem hrvatskom Visokom učilištu još uvijek traju!

Vještine i znanja digitalnog marketinga među najbrže su rastućim trendovima, ali i potrebama tržišta u današnjem digitalnom svijetu.

Vještine i znanja digitalnog marketinga među najbrže su rastućim trendovima, ali i potrebama tržišta u današnjem digitalnom svijetu.

U današnjem svijetu gotovo je nezamislivo da se neka informacija, tvrtka ili proizvod o kojemu nas zanima više ne nalazi na internetskim tražilicama. Digitalna prisutnost postala je novo slovo A u abecedi marketinških aktivnosti i predstavljanja usluga, proizvoda, tvrtki pa čak i pojedinaca svijetu, a digitalni marketing jedno je od najbrže rastućih i razvijajućih polja. Na samom tržištu rada stručnjaka s diplomom digitalnog marketinga nikad dosta – tempo kojim se sve razvija čini ga jednim od najtraženijih područja ekonomije.

No, zaista razumjeti digitalni marketing i njegove primjene, funkcije, niše i trikove zanata nije jednostavno – zato je svima koji žele postati profesionalci u digitalnom marketingu važno imati izvrsne mentore, stručne prakse i kvalitetne nastavne materijale koji pokrivaju širok i kompleksan opus. Takvi studiji zahtijevaju uloženo vrijeme, ali i novac – u čemu pomažu RBA i Visoko učilište Algebra stipendijom „Luka Mak“. Ova stipendija nastala je kao spomen iznimnom pojedincu iz interne inicijative njegovih kolega u RBA, a osim što je njezin cilj omogućiti obrazovanje još jednom mladom profesionalcu, ideja iza nje je i usmjeriti ga vrijednostima koje je Luka Mak njegovao i živio.

 

RBA stipendijom „Luka Mak“ pokriva sve troškove trogodišnjeg studija digitalnog marketinga

 

Raiffeisen bank Austria i iduće akademske godine 2022./2023. stipendirat će jednog studenta iz sfere digitalnih tehnologija Stipendijom „Luka Mak“ na Visokom učilištu Algebra. Ova stipendija u potpunosti pokriva troškove trogodišnjeg programa preddiplomskog studija digitalnog marketinga na Algebri, a ime nosi po Luki Maku, prerano preminulom mladom stručnjaku iz niše digitalnih kanala, platformi i digitalnog marketinga. Stipendiju su pokrenuli njegovi kolege zbog njegove iznimne dobrote, pozitive i inspiracije koju je donosio u svakodnevnom radu. Stipendija je namijenjena onima koji su u stalnoj potrazi za znanjem, rado slušaju, ne boje se postavljati pitanja, a još više vole tražiti odgovore. Da bi se prijavili, kandidati trebaju do 10. lipnja 2022. na adresu stipendija@algebra.hr poslati životopis i zamolbu u okviru koje će, osim pružanja osnovnih informacija o sebi, odgovoriti na pitanja Koji je za tebe dobar primjer digitalnog oglašavanja i zašto? i Koji je za tebe loš primjer digitalnog oglašavanja i zašto? te odgovore potkrijepiti primjerima.

 

Zašto se prijaviti na ovu stipendiju i studirati digitalni marketing na Visokom učilištu Algebra?

 

Vještine i znanja digitalnog marketinga među najbrže su rastućim trendovima, ali i potrebama u današnjem digitalnom svijetu. Algebrin studijski program obuhvaća 30 kolegija i dva obavezna praktična projekta u suradnji s vodećim hrvatskim poslodavcima tijekom kojih studenti stječu stvarna praktična znanja. Studentima je na raspolaganju i korištenje Microsoft Imagine pretplate koja obuhvaća preko 60 Microsoftovih proizvoda, a studijski program obuhvaća profesionalne temelje potrebne za izgradnju daljnjeg znanja. Studij traje šest semestara, pri čemu je posljednji semestar uglavnom posvećen užem stručnom usmjeravanju studenata i izradi završnog rada. Sam program studente vodi kroz razumijevanje marketinga i oglašavanja, pojmova i kategorija iz marketinškog područja; studentima će kroz učinkovito povezivanje materijala s korisnicima putem različitih oglašivačkih medija biti prenesena znanja o upravljanju marketinškim kampanjama, psihologiji i ponašanju potrošača u digitalnom svijetu, kao i o kreativnim komunikacijskim konceptima.

 

Uz to, studij je iznimno dinamičan – omogućuje uključivanje studenata u rad digitalne agencije Digital Talents Visokog učilišta Algebra kako bi stekli iskustva iz stvarnog svijeta pod mentorstvom istaknutih marketinških stručnjaka iz Hrvatske. Također, prilikom upisa moguće je birati termine pohađanja nastave, a a svi zainteresirani o studiju mogu više saznati na službenim stranicama studija.

 

Dodatne informacije o studiju i studijskim programima

 

Natječaj za Stipendiju „Luka Mak“ je otvoren do 10. lipnja 2022., a svi zainteresirani više informacija, upute za prijavu i potrebne uvjete mogu pronaći na Algebrinim službenim stranicama.

FOTO: PRESS