LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NATJECANJE MLADIH ZNANSTVENIKA

Pridružite se proslavi 50. obljetnice Sveučilišta u Splitu

Sveučilište u Splitu slavi 50. rođendan, a povodom istog organizirano je natjecanje mladih znanstevnika pod nazivom „Sveučilište inovacija – Mladi istraživači na djelu”.

Sveučilište u Splitu slavi 50. rođendan, a povodom istog organizirano je natjecanje mladih znanstevnika pod nazivom „Sveučilište inovacija – Mladi istraživači na djelu”.

Povodom proslave 50. rođendana Sveučilišta u Splitu, 7. lipnja će se održati natjecanje mladih znanstvenika pod nazivom Sveučilište inovacija – Mladi istraživači na djelu. Ovo natjecanje pruža priliku mladim istraživačima da predstave svoje ideje i projekte, a organizirano je tako da omogućuje sudionicima da svoj rad predstave žiriju i publici na jasan i zanimljiv način. Glavni cilj ovog natjecanja je promocija istraživačkog rada te popularizacija znanosti.

Prijaviti se mogu svi mladi znanstvenici i umjetnici na doktorskom i poslijedoktorskom studiju Sveučilišta u Splitu, najkasnije do 22. svibnja putem online obrasca.

FOTO: Održano najveće ekonomsko natjecanje za srednjoškolce, odaziv veći no ikad


 

Na samom natjecanju svaki znanstvenik imati će četiri minute za predstaviti svoje ideje, a nakon toga slijedi jedna minuta pitanja žirija. Sadržaj koji se prezentira mora biti potkrijepljen dokazanim činjenicama, a sama ideja mora imati jasan znanstveni i društveni doprinos.

Otvoren UniSport Finals 2024: očekuje se čak 1300 sudionika


 

Nakon izlaganja, žiri dodjeljuje od nula do pet bodova u četiri kategorije: originalnost, izvedivost, društvena korisnost te jasnoća prezentiranja. Pobjednici će kući odnijeti i novčanu nagradu.

IZVOR: SVEUČILIŠTE U SPLITU
FOTO: STUDENTSKI.HR, SCREENSHOT / SVEUČILIŠTE U SPLITU