LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
LEAP Summit

Preko 1000 mladih entuzijasta pokreće promjene u Zagrebu

Učinite važan korak za svoju budućnost. Sudjelujte na projektu LEAP Summit i spremno uđite u svijet poduzetništva.

Učinite važan korak za svoju budućnost. Sudjelujte na projektu LEAP Summit i spremno uđite u svijet poduzetništva.

U svibnju 2016. godine održava se najveći međunarodni događaj za mlade u Hrvatskoj. Zagreb na tri dana postaje domaćin preko 1000 mladih entuzijasta koji dolaze da bi usavršili znanja i vještine te spremno zakoračili u svijet poduzetništva, vodstva, poslovnog razvoja, kreativnosti i inspiracije.

LEAP Summit održat će se od 5. do 7. svibnja 2016. godine u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu. Cilj konferencije jest spojiti najtalentiranije i najambicioznije govornike i sudionike iz cijelog svijeta kako bi inspirirali i podijelili znanja. Zanimljiva predavanja, inovativne ideje, kreativna rješenja, izazovne radionice, upoznavanje drugih internacionalnih sudionika i umrežavanje očekuju sudionike LEAP Summita.

Tijekom tri dana sudionici će prisustvovati velikom broju predavanja, diskusija, panela i radionica, a uspostavit će i nove kontakte. Kvalitetni predavači s višegodišnjim iskustvom podijelit će svoje inspirativne životne priče, priče o uspjehu i razvoju osobne karijere te motivirati mlade da pokrenu pozitivne promjene u društvu. Sve detalje i najave predavača možete provjeriti na službenoj stranici.

Grad Zadar dodjeljuje financijsku potporu za četvero mladih


Učinite važan korak za svoju budućnost! Sudjelovanjem na LEAP Summit konferenciji uz nova znanja i ideje sudionici će moći ostvariti direktan kontakt s potencijalnim poslodavcima te saznati kako postati praktikant u nekim od vodećih kompanija kao što su IBM, Metro, HEP, Microsoft, Imago i mnoge druge. Zainteresirani sudionici moći će na samom događaju potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj CV. Također, svi će sudionici po završetku Summita dobiti certifikat koji mogu upotrijebiti i za internacionalne natječaje.

Nakon konferencije, sudionici će imati znanja i inspiraciju da djeluju i pokreću promjene u svojoj okolini kako bi stvorili bolju budućnost za mlade. Više informacija i detalja o prijavi pronađite na poveznici ili pošaljite upit na info@leapsummit.com. Napominjemo da su prijave već otvorene.

U zagrebački student servis od danas se možete učlaniti – online!


IZVOR: LEAP SUMMIT
FOTO: LEAP SUMMIT