LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska Udruga Mladih iz Vrgorca

Predstavljanje projekta "Empower your voice"

Hrvatska Udruga Mladih ugostila je sudionike iz Velike Britanije, Poljske, Bugarske, Rumunjske i Grčke.

Hrvatska Udruga Mladih ugostila je sudionike iz Velike Britanije, Poljske, Bugarske, Rumunjske i Grčke.

Projekt ‘’Empower your voice’’ održava se u Zagrebu u dva dijela. Prvi dio od 21. do 29. studenog, a usmjeren je za ljude koji rade u udrugama za mlade i s mladima te je osmišljen kao stručno osposobljavanje za njih. Kroz radionice forum teatra obrađuju se teme diskriminacije, ksenofobije, uključivanja u društvo marginalnih skupina i sl. Drugi dio projekta održat će se, također u Zagrebu, od 5. do 13. prosinca ove godine Biti će to razmjena mladih koja nije zamišljena kao osposobljavanje, nego neformalna edukacija o navedenim temama. Sudionicama je iz fondova osiguran besplatan smještaj, hrana i putni troškovi. 

- Ovo je već treća godina zaredom da uspješno apliciramo projekte razmjene mladih i usavršavanja za ljude koji  rade u udrugama za mlade. Projekt nam je odobrila Agencija za mobilnost i programe EU, i to u sklopu programa Erasmus +. - kaže predsjednik Udruge Bruno Jerkušić.

Hrvatska Udruga Mladih ugostila je sudionike iz: Velike Britanije, Poljske, Bugarske, Rumunjske i Grčke. Što oni točno rade možete sutra vidjeti u prostorijama HUM-a Hrvatske Udruge Mladih na adresi: Frane Petrića 4 (drugi kat) u Zagrebu. Cijeli projekt biti će također predstavljen na info danu u Vrgorcu početkom 2016. godine

FOTO: HUM