LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Volonterska studentska udruga

Predstavljamo: BEST Zagreb

Neprofitna volonterska udruga za studente tehničkih i tehnoloških fakulteta u Zagrebu.

Neprofitna volonterska udruga za studente tehničkih i tehnoloških fakulteta u Zagrebu.

BEST Zagreb neprofitna je volonterska udruga studenata Sveučilišta u Zagrebu. Već dugi niz godina udruga svim članovima omogućava kontakte s budućim poslodavcima, dodatno obrazovanje u struci te rad u timovima sastavljenim od članova iz čitavog svijeta. Isto tako, članovi udruge BEST imaju mogućnost usavršiti svoje organizacijske vještine te razviti toleranciju, a sve to kroz upoznavanje europske kulture.

Udrugu BEST Zagreb osnovali su studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu 1998. godine, a od 1999. udruga je registrirana i službeno djeluje.

Danas BEST Zagreb broji dvjesto članova, od čega je pedesetak aktivnih članova, a ostatak su inženjeri, bivši studenti i nekadašnji članovi BEST-a.

Tijekom godina, BEST Zagreb stekao je ugled jedne od najaktivnijih i najjačih lokalnih BEST udruga. Zbog toga surađuje s gotovo svim tehnološkim i tehničkim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu.

Mnogobrojni projekti, radionice, konferencije i izleti privlače studente da se pridruže udruzi. Trenutno se organizira konferencija za studente iz Zagreba i susjednih država regije koja će se održati u Omanovcu.

Svi koji žele postati članovi udruge samo trebaju doći na sastanak četvrtkom u 20 sati na FER, a članovi će ih dočekati na ulazu u zgradu. Više informacija možete pronaći da Facebook stranici ili na službenim stranicama udruge.

FOTO: FACEBOOK