LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanje o geopolitičkim problemima u svijetu

Predavanje u sklopu novog izdanja Anomijina gambita

Odazovite se Anominijom pozivu i predavanju te naučite medijski „čitati između redaka“.

Odazovite se Anominijom pozivu i predavanju te naučite medijski „čitati između redaka“.

Udruga studenata sociologije Anomija sa Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane na novo izdanje Anomijina gambita. U srijedu, 2. prosinca održat će se predavanje doc. dr. sc. Jelene Jurišić s Odjela za komunikologiju, inače stručne analitičarke vanjskopolitičkih problema i vrlo tražene govornice o rusko-ukrajinskoj krizi. Predavanje će se održati na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu u dvorani Šibenik, s početkom u 17:30.

Naime, Jelena Jurišić je velik dio života provela u Rusiji, gdje je i završila studij novinarstva, zbog čega najbolje zna kakve su tamošnje prilike i situacija. Vrsna je poznavateljica ruskih političkih poteza, s kritičkim pogledom na rusku politiku, gospodarstvo i ekonomiju.

S obzirom na trenutnu situaciju u svijetu i geopolitičke probleme, možete zajedno s profesoricom Jurišić istražiti uzroke, posljedice i moguće rasplete. Budući da informacije o uzrocima imamo jedino kroz uobičajene medijske slike i šablonske izjave političkih figura, odazovite se Anominijom pozivu i naučite medijski čitati između redaka.

 

FOTO: ANOMIJA