LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Potraga za stanom

Predator u potrazi za cimericom: „Za onu koja ima dečka dvostruko skuplje“

Iza internetskih oglasa sakriti se može svatko, ovog puta se radilo o predatoru koji želi namamiti studentice na „cimerstvo“.

Iza internetskih oglasa sakriti se može svatko, ovog puta se radilo o predatoru koji želi namamiti studentice na „cimerstvo“.

„Pripazite na predatora profila“,  upozorenje je objavljeno u grupi na Facebook-u, Studentski dom „Stjepan Radić“ – „Sava“. Upozorenje je objavila majka djevojke koja je doživjela ovo odvratno iskustvo, ali i izbjegla potencijalnu opasnost. 

Naime, djevojka je u potrazi za stanom pronašla na prvi pogled, sasvim običan oglas za cimerstvo. Prvih nekoliko pitanja koja je dobila od iznajmljivača, činila su se sasvim primjerena. Ipak, već je u idućim porukama komunikacija otišla u drugom smjeru.

 

Zašto je bitno jesam li solo ili ne?


Djevojci nije bilo jasno zašto iznajmljivač postavlja takva osobna pitanja, ali uskoro su joj sve njegove namjere bile jasne. No, treba naglasiti da osim što je iznajmljivač izuzetno nepismen i zantiželjan, ipak je djevojci ponudio da se ,,dogovore oko plaćanja", naravano, uz uvjet da nema dečka jer ako ima onda je cijena duplo skuplja.

FOTO: FB SD Stjepan Radić-Sava/screenshot
 
U komentarima saznajemo da ovakve situacije nisu rijetkost – još jedna djevojka doživjela je sličnu situaciju, ali se za nju zauzeo brat koji je ispričao što je on tada učinio te savjetovao djevojci da njen brat, priajtelj ili netko drugi napravi sličnu stvar.
 
„E sad normalni ljudi bi ga samo odje**li, ali je meni bilo dosadno pa sam preko njenog profila dogovorio dan kad bi mogao doći pogledati stan i dogovorim kad bih mogao useliti. Da skratim priču čim je vidio da na ulaznim vratima ne stoji cura nego netko drugi, išao se brzo zatvoriti u stan, ali nije bio dovoljno brz pa smo onda ja i on malo popričali i sutradan je samo poslao poruku isprike sestri.“ – ispričao je mladić.


Preporučuje se da stanove, čak i ako je oglas isprva normalan, odete pogledati u pratnji još jedne osobe jer nikad ne znate tko se skriva s druge strane mobitela.

FOTO: SD STJEPAN RADIĆ-SAVA/SCREENSHOT