LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Weekend Media Festival

Pratite uživo panel „Influence or Die" u organizaciji Edward Bernays VŠKM-a

Saša Cvetojević, Nikica Gabrić, Berislav Jelinić i Igor Vukasović žestoko će odmjeriti snage u jednosatnom panelu pred stručnjacima za odnose s javnošću i marketing iz Hrvatske i inozemstva.

Saša Cvetojević, Nikica Gabrić, Berislav Jelinić i Igor Vukasović žestoko će odmjeriti snage u jednosatnom panelu pred stručnjacima za odnose s javnošću i marketing iz Hrvatske i inozemstva.

Za panel-rasprave u organizaciji Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment posjetitelji Weekend Media Festivala tradicionalno traže mjesto više. Razlog tome je jednostavan – teme iz studentskih predavaonica problematiziraju se u stvarnom svijetu što studentima i ljudima iz medijske industrije omogućava da stečeno teorijsko znanje ukalupe u svakodnevne scenarije i poslovne situacije koji ih svakodnevno čekaju na poslu.

Ove godine mjesta ima za sve jer rasprava pet titana – utjecajnih novinara, biznismena, opinion makera uživo stiže na vaše ekrane danas od 16:45!

Saša Cvetojević, Nikica Gabrić, Berislav Jelinić i Igor Vukasović, uz moderiranje Maria Petrovića, predsjednika Upravnog vijeća Bernaysa, od 16:45 sati žestoko će odmjeriti snage u jednosatnom panelu pred stručnjacima za odnose s javnošću i marketing iz Hrvatske i inozemstva. Raspravljat će o važnosti i ulozi influencera, odnosno utjecajnih pojedinaca, u komunikacijskoj i marketinškoj industriji.

Smatraju li se influenceri uopće dovoljno utjecajnima? Kako postati i ostati influencer? Što učiniti da te mase ljudi prate i lajkaju? Kako uopće angažirati influencere i mogu li se njihove usluge platiti – i koliko? Kako influencere angažirati u svrhu marketinga i PR-a – i ima li to smisla? Odgovore na sva ova pitanja potražite na panelu #InfluenceOrDie powered by Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment.

 

FOTO: MILLENIUM PROMOCIJA