LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Virtualna Smotra

Poznato kad se održava Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Na virtualnoj Smotri bit će dodijeljene nagrade i priznanja za najbolji digitalni nastup odnosno promociju sastavnice u digitalnom okruženju.

Na virtualnoj Smotri bit će dodijeljene nagrade i priznanja za najbolji digitalni nastup odnosno promociju sastavnice u digitalnom okruženju.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu i ove će se godine, zbog epidemiološke situacije, održavati u digitalnom obliku od 25. do 27. studenog pod motom Klikni s faksom!, javljaju sa zagrebačkog Sveučilišta

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja odvijat će se putem live streama, a prijenos će biti dostupan na službenoj web-stranici. 

Unutar postojeće stranice Smotre Sveučilišta u Zagrebu bit će otvorena nova podstranica Smotr@, koja će, dok traje Smotra, a i kasnije, služiti kao središnje mjesto za informiranje o svemu što maturante i maturantice zanima o sastavnicama – fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu.

Na podstranici Smotr@ postavljene su poveznice na virtualne štandove svih fakulteta i akademija na kojima će se maturanti moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.

Kao i svake godine, i na virtualnoj Smotri bit će dodijeljene nagrade i priznanja za najbolji digitalni nastup odnosno promociju sastavnice u digitalnom okruženju.
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR