LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KONAČNA RANG LISTA

Poznati su konačni rezultati za ostvarivanje prava na novčanu potporu

Studenti koji žive kod privatnih poslodavaca mogu pogledati tko je sve ostvario novčanu potporu, odnosno subvenciju na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Studenti koji žive kod privatnih poslodavaca mogu pogledati tko je sve ostvario novčanu potporu, odnosno subvenciju na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Studenti koji su slali prigovore na privremene rezultate javnog Natječaja za utvrđivanje prava na potporu za smještaj studenata kod privatnih stanodavaca na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije za iduću akademsku godinu, mogu provjeriti je li njihova žalba prihvaćena ili ne.
 


VEZANO:  KVOTE NEPOPUNJENE U Zagrebu ostalo 419 potpora za smještaj kod privatnog stanodavca



Naime, Povjerenstvo za rješavanje prigovora razmotrilo je prigovore zaprimljene u roku te donijelo odluku o prihvaćanju ili odbijanju prigovora studenata.

Konačna rang lista rezultata Natječaja za utvrđivanje prava na potporu za smještaj studenata kod privatnih stanodavaca na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije za akademsku godinu 2023/2024.
 

,,Studenti koji su ostvarili pravo na potporu za smještaj studenata kod privatnih stanodavaca (subvencija) zaključit će ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.” – stoji na stranici Studentskog centra Zagreb.

Prihvaćanje subvencije


Ugovori će se potpisivati od 18. prosinca 2023. do 15. siječnja 2024. u Poslovnici za smještaj studenata, turizam i sport u vremenu od 8 do 15 sati, svaki radni dan.
 

,,Studenti koji ne potpišu ugovor do navedenog datuma smatrat će se da su odustali od prava na potporu za smještaj kod privatnih stanodavaca. Ugovor se potpisuje uz obvezno predočenje studentske iskaznice (X-ice) ili osobne iskaznice.” – poručuju iz SC-a.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA