LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Poznat program najveće manifestacije za maturante i studente u Hrvatskoj – Smotra Sveučilišta

Najveća i najdugovječnija manifestacija i ove se godine održava na Zagrebačkom velesajmu – donosimo što vas sve tamo očekuje.

Najveća i najdugovječnija manifestacija i ove se godine održava na Zagrebačkom velesajmu – donosimo što vas sve tamo očekuje.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, poznatija kao najveća i najdugovječnija manifestacija u Hrvatskoj za maturante, buduće i sadašnje studente – i ove će se godine, od 9. do 11. studenoga u četvrtak, petak i subotu održati na Zagrebačkom velesajmu.

Fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu na svojim štandovima će po 28. put predstavljati svoj program i objasniti vam zašto bap njih trebate izabrati za svoj studij. Posjetitelji će moći razgovarati s profesorima i studentima te od njih saznati sve važne informacije o praksi, studentskom životu, raznim projektima te studijskim programima.
 

„Sve posjetitelje Smotre očekuje mnogo besplatnih korisnih tiskanih izdanja poput dobro poznatoga "Vodiča za buduće studente", zatim vodiči za doktorande, druge korisne informacije te mnogo zabavnih sadržaja i neka nova iznenađenja.“ – stoji na stranici Sveučilišta u Zagrebu.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA