LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Povodom stote obljetnice djelovanja Agronomskog fakulteta održava se Dan doktorata

U četvrtak, 9. svibnja, održat će se Dan doktorata na Agronomskom fakultetu u Zagrebu koji ujedno slavi i 100. obljetnicu djelovanja.

U četvrtak, 9. svibnja, održat će se Dan doktorata na Agronomskom fakultetu u Zagrebu koji ujedno slavi i 100. obljetnicu djelovanja.

Povodom 100. obljetnice djelovanja Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u četvrtak, 9. svibnja, od 10 do 15 sati održat će se Dan doktorata u Velikoj vijećnici Fakulteta, u predvorju VI. paviljona. Od 14 do 15 sati održat će se i sastanak Udruge poslijediplomskih studenata Agronomskog fakulteta.

Svi zainteresirani moći će pogledati znanstvene postere doktoranada Poslijediplomskoga doktorskog studija Poljoprivredne znanosti, poslušati izlaganja o iskustvima bivših i sadašnjih doktoranda, kao i o metodologiji i znanstvenom doprinosu doktorata različitih grana agronomije. Također će biti predstavljeni rezultati istraživačkih doktorata i raznolikosti znanstvenoga rada u područjima poljoprivrednih znanosti.

Neki od gostiju bit će profesor emeritus Tomislav Treer, koji će održati predavanje pod nazivom Priča jedne karijere – od doktorata znanosti do profesora emeritusa, i prof. dr. sc. Ante Ivanković, predsjednik Odbora za Poslijediplomski doktorski studij i doktorate.

 

FOTO: FACEBOOK