LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kongres „Pravo i financije“

Povećaj svoju financijsku pismenost i pomozi svojoj lisnici

Studentska udruga Alimenta s Pravnog fakultetu u Zagrebu organizira kongres kojim nastoji povećati financijsku pismenost studenata.

Studentska udruga Alimenta s Pravnog fakultetu u Zagrebu organizira kongres kojim nastoji povećati financijsku pismenost studenata.

Jeste li među „sretnicima“ koji i dalje uživaju u blagodatima roditeljskog doma ili ste već ušli u svijet odraslih te se sami brinete za financije?

Zanima vas što kao mlada osoba možete učiniti s novcem – investirati ili štedjeti te kakav je utjecaj državne regulacije na vaše aktivnosti?

Želite li saznati više o dionicama i burzi te kako se zaštititi od financijskih prevara?

Ako vam financijska pismenost nije jača strana ili samo želite nadopuniti znanje, dođite i sudjelujte u kongresu „Pravo i financije“ koji organizira studentska udruga Alimenta.

Kongres se održava u prostorijama Pravnog fakulteta u Zagrebu od 11. do 13. svibnja 2015. Cilj mu je upoznati studente sa pojmom financija, detaljnije ih uputiti u funkcioniranje sustava poreza, ulaganja i bankarstva te, općenito, podići financijsku pismenost studenata.

Također, sudionici će se upoznati s mogućnostima zaposlenja u financijskim djelatnostima kao i ulogom pravnika u navedenim sustavima. Predavanja će tri dana održavati financijski stručnjaci (profesori, ekonomisti i pravnici s područja financijskog prava) koji će približiti pojam financija putem tema kao što su javne financije, oporezivanje, investiranje i revizija.

Polaznici će, osim novih saznanja, dobiti i potvrdu uz uvjet da sudjeluju na 6 od 8 predavanja. U pojedinom danu može se izostati maksimalno s jednog predavanja.

Prijaviti se možete putem prijavnice do četvrtka, 7. svibnja, i to najkasnije do 23:59.

S obzirom na prostornu ograničenost dvorana u kojima će se projekt održati, preporučamo da požurite s prijavama. Za potpuni program s popisom predavača i tema posjetite stranicu eventa.

FOTO: ALIMENTA