LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sporazum o suradnji

Potpisan je povijesni sporazum o suradnji između Studentskog zbora UNIST-a i ove studentske udruge

Zajednički ciljevi i vrijednosti potaknuli su ostvarenje suradnje između SZ-a Sveučilišta u Splitu i udruge Studenata Imotske krajine u Splitu.

Zajednički ciljevi i vrijednosti potaknuli su ostvarenje suradnje između SZ-a Sveučilišta u Splitu i udruge Studenata Imotske krajine u Splitu.

Studentski zbor splitskog Sveučilišta može se pohvaliti potpisivanjem povijesnog sporazuma s Udrugom studenata Imotske krajine. Do suradnje je došlo zbog prepoznavanja zajedničkih ciljeva i vrijednosti.

 

„S iznimnim zadovoljstvom dijelimo s vama vijest o potpisivanju povijesnog sporazuma između našeg Studentskog zbora i Udruge studenata Imotske krajine! Ovaj sporazum predstavlja trud i predanost naših članova te će imati pozitivan utjecaj na studentsku zajednicu.“ – stoji u objavi SZ-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studentski zbor UNIST (@szst.unist)


Ova suradnja bi trebala potaknuti zajedničko promicanje interesa i dobrobiti studenata, ali i razvijanje različitih inicijativa i programa. Iz Zbora su obećali pružiti „podršku studentima Imotske krajine u njihovim nastojanjima za obrazovanjem, osobnim i profesionalnim razvojem.“
 

„Ovaj sporazum predstavlja novi početak te označava snažan korak prema izgradnji bolje budućnosti za sve nas. Radujemo se zajedničkim projektima, događajima i inovacijama koje ćemo ostvariti zajedno. Hvala vam na podršci i povjerenju!“ – poručuju iz Zbora.


Novi početci znaju biti izazovni, ali su nužni za napredak akademske zajednice i osnaživanje zajednice studenata.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA, SZ UNIST/SCREENSHOT