LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kineziološki fakultet u Zagrebu

Postanite student tutor i podijelite svoja iskustva i znanje s mlađim kolegama!

Ako želite pomoći mlađim kolegama da zakorače u studentski život, prijavite se na Natječaj za studenta tutora.

Ako želite pomoći mlađim kolegama da zakorače u studentski život, prijavite se na Natječaj za studenta tutora.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 11. listopada 2023. raspisao je interni Natječaj za izbor studenta tutora. Pozivaju sve studente minimalno druge, ali i viših godina integriranog preddiplomskog i diplomskog studija Kineziologija, stručnog preddiplomskog studija Izobrazba trenera da se prijave na Natječaj.
 

Koja je vaša uloga?


Studenti tutori pomažu svojim mlađim kolegama i kolegicama u prilagodbi studiranju, snalaženju u akademskoj zajednici, ali i studentskom životu općenito.
 

Uvjeti za prijavu

 

Ako imate prosjek ocjena 4,00 ili viši, dobre organizacijske i komunikacijske vještine, pozitivan stav prema radu i sklonost timskom radu, a ujedno želite pomoći mladim kolegama da zakorače u studentski život, prijavite se na Natječaj za izbor studenta tutora.

Prijave traju do 26. listopada 2023. godine, a uz prijavu je potrebno priložiti motivacijsko pismo, potvrdu s prijepisom ocjena iz studomata te sve potvrde o dosadašnjem angažmanu, bilo u sportskim klubovima, događajima ili nečemu sličnom.

Vaš doprinos akademskoj zajednici bit će zabilježen i dokumentira se u dopunskoj ispravi o studiju odnosno supplement diplomi. Korisno je i za vas i za vaše kolege.

Cijeli tekst Natječaja dostupan je na poveznici.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA