LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Postani student-mentor, podrži buduće brucoše i osvoji dodatne ECTS bodove!

Prijaviti se mogu redoviti studenti viših godina studija koji su spremni podijeliti svoje iskustvo i savjete te studenti koji u akademskoj godini 2024./2025. ne sudjeluju u programima studija ili praksi u inozemstvu poput ERASMUS+, CEEPUS, YUFE i slično.

Prijaviti se mogu redoviti studenti viših godina studija koji su spremni podijeliti svoje iskustvo i savjete te studenti koji u akademskoj godini 2024./2025. ne sudjeluju u programima studija ili praksi u inozemstvu poput ERASMUS+, CEEPUS, YUFE i slično.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci (FFRI) otvara priliku za sve redovite studente viših godina studija da postanu mentori novoj generaciji brucoša tijekom akademske godine 2024./2025. kao dio sustava vršnjačke podrške. Taj program namijenjen je pružanju podrške i usmjeravanja mlađim kolegama kako bi im olakšali prilagodbu na početku studiranja na prijediplomskom studiju.

Studenti-mentori imat će ključnu ulogu u upoznavanju novih studenata s organizacijom fakulteta, pomoći će novim studentima da se upoznaju s bitnim dokumentima sveučilišta i fakulteta te će ih detaljno informirati o organizaciji studijskog programa, obveznim i izbornim predmetima, modulima te značenju ECTS bodova. Objasnit će način izvođenja nastave, princip kontinuirane provjere znanja te procedure prijave i odjave ispita, usmjerit će studente u rješavanju problema kao što su stipendije, prilagodba na fakultetski život, pravne i zdravstvene usluge te smještajne potrebe.

Savjeti za maturante: kako prije odlaska na fakultet imati najbolje ljeto ikadPrijaviti se mogu redoviti studenti viših godina studija koji su spremni podijeliti svoje iskustvo i savjete te studenti koji u akademskoj godini 2024./2025. ne sudjeluju u programima studija ili praksi u inozemstvu poput ERASMUS+, CEEPUS, YUFE i slično.

Rektor Lakušić komentirao povećanje upisnih kvota na dva najpopularnija studijaUred za akademsku podršku FFRI-a koordinirat će program, osigurati edukaciju mentora prije početka akademske godine te pružati kontinuiranu podršku tijekom cijele godine. Nakon uspješnog završetka programa, studenti-mentori dobit će potvrdu Filozofskog fakulteta, što im omogućuje dodjelu ECTS bodova kao izvannastavnih aktivnosti i upis u Dodatak diplomi.

Ako ste izabrali neki od najtraženijih fakulteta, ovo su troškovi upisaPrijave traju do 1. srpnja 2024. godine, a nalaze se u online obrascu. Za sve dodatne informacije i pitanja, obratite se Uredu za akademsku podršku na akademska.podrska@ffri.uniri.hr.
IZVOR: FILOZOFSKI FAKULTET U RIJECI
FOTO: PEXELS