LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za mlade talente

Poslovna prilika: Kreće novi krug pripravništva u sklopu Franck StartUp programa

Franck mladim pripravnicima nudi vrijedno radno iskustvo i usavršavanje, konkurentna mjesečna primanja i mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme po završetku pripravničkog programa. Prijave za novi krug pripravništa traju do 10. ožujka

Franck mladim pripravnicima nudi vrijedno radno iskustvo i usavršavanje, konkurentna mjesečna primanja i mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme po završetku pripravničkog programa. Prijave za novi krug pripravništa traju do 10. ožujka

Franck kontinuirano potiče poslovni razvoj i stjecanje novih znanja, kako svojih postojećih zaposlenika, tako i mladih ljudi po završetku fakulteta. U želji da im pruži priliku u ostvarivanju njihovog profesionalnog razvoja, sklopu svog StartUp programa 1. ožujka otvorio je novi poziv za primanje pripravnika na dvogodišnje usavršavanje i stjecanje vrijednog radnog iskustva iz područja ekonomije i marketinga, prehrambene tehnologije, odnosno istraživanja i razvoja proizvoda, lanca opskrbe koje podrazumijeva održavanje i upravljaje tehničkim sustavima i infrastrukturom te prodaje i administracije.  

Cilj je ovoga programa pronaći i zadržati mlade talente u Franck timu koji motivira, potiče i u kojem se različiti pogledi i ideje, koji mogu unaprijediti i poboljšati određene procese ili aspekte poslovanja, cijene i vrednuju.

Preduvjet je za pristupanje pripravništvu u Francku stečeno akademsko zvanje tijekom 2018./2019. ili 2019./2020.  akademske godine iz navedenih područja, te da kandidati imaju manje od jedne godine radnog iskustva. Od kandidata se također očekuje i dobro poznavanje engleskog jezika te osnovne vještine pristupanja pripadajućim programima na računalu.

– Imamo jako dobro iskustvo s pripravničkim programom od ranije te svake godine bilježimo veliki broj prijava. Dosad smo kroz program pripravništva zaposlili 15 mladih ljudi,  koji su po završetku postali dio našeg stalnog tima. Veselimo se novom krugu programa za pripravnike uvjereni kako se među njima kriju brojni talenti i veliki potencijali kojima ćemo pružiti priliku za profesionalno usavršavanje i stjecanje novih znanja. – istaknuo je Ivan Artuković, direktor Francka d.d.

Tijekom dvogodišnjeg pripravničkog rada, Franck će polaznicima osigurati mentora i program koji će im pružiti cjelovitu sliku o poslovanju i prilikama koje im se pružaju u kompaniji, ali i konkurentna mjesečna primanja te mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme po završetku.

Prijave za Franck StartUp program traju do 10. ožujka, a svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem linka.  

FOTO: FRANCK