LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

Ponuda dana: poslovi za studente s raznovrsnim interesima i vještinama

Uz brojne različite pozicije, studentima se pruža prilika da pronađu poslove koji odgovaraju njihovim interesima, vještinama i rasporedu studija.

Uz brojne različite pozicije, studentima se pruža prilika da pronađu poslove koji odgovaraju njihovim interesima, vještinama i rasporedu studija.

Studentima se nude raznovrsne mogućnosti za zaposlenje i stjecanje radnog iskustva tijekom studiranja. Za one koji žele iskoristiti priliku za praktično primjenjivanje stečenih znanja, ili pak zaraditi dodatni džeparac, mnogo je otvorenih oglasa za poslove koji odgovaraju njihovim interesima, vještinama i rasporedu studija. Svakodnevno, u sklopu naše rubrike Poslovi, možete pronaći nešto za sebe.

Donosimo vam pregled nekoliko aktualnih otvorenih radnih mjesta:
 

HoReCa and Event Specialist (m/ž) – Zagreb

Zagrebačka pivovara d.o.o. je u potrazi za osobom koja posjeduje široki spektar vještina – od organizacije događanja do savršene koordinacije. Ako ste odgovorni, organizirani i strastveni prema detaljima, ovo je vaša prilika za zvjezdani uspon u event industriji. Prijave su otvorene do 10. travnja 2024.
 

Mornar(ica)/vodič(kinja) – Fažana

Zaronite u svijet morskih avantura kao mornar(ica)/vodič(kinja) i otkrijte ljepote i tajne koje svaki val skriva! Bez obzira na iskustvo, ako ste student i imate dobre radne navike, ovo je prilika za vas. Doživite dinamičan posao koji donosi ne samo uzbudljive avanture već i mogućnost izvrsne zarade u sezonskom ritmu. Prijave traju do 10. travnja 2024. 
 

Online odjel Brač

Kao član online odjela imat ćete priliku direktno komunicirati s gostima, prodavati izlete i kreirati nezaboravne putničke priče. Poslodavac traži entuzijastične pojedince s izvrsnim znanjem engleskog jezika, spremne raditi u timu i neprestano učiti. Ovo je prilika za one koji žude za dinamikom, fleksibilnošću i željom da svoju strast prema turizmu pretvore u uspješnu karijeru. Možete se prijaviti do 15. travnja 2024. 
 

Game master (m/ž) u ClueGo Escape Roomu – Zagreb

ClueGo Escape Room, mjesto gdje se svaki dan rađaju nove avanture! Kao game master/ica, bit ćete mozak iza uzbudljivih pustolovina koje gosti doživljavaju. Trebate biti komunikativni, organizirani i spremni za akciju u dinamičnom okruženju u kojem je svaka sekunda ključna za uspjeh. Ako ste strastveni otkrivač, savršeno se snalazite s gostima i obožavate izazove, ovo je posao koji će vas oduševiti. Prijave su otvorene do 30. travnja 2024.
 

Voditelj/ica slikarskih radionica – Zagreb 

Ako ste umjetnička duša, posao u Paint & Wine studiju je savršen za vas! Na poziciji voditelja/ice slikarskih radionica, bit ćete kreator magije koja se odvija na platnu. Trebate biti ne samo slikar s ozbiljnim iskustvom, već i inspirativni vođa koji zna motivirati druge korak po korak prema njihovom umjetničkom vrhuncu. Rok za prijavu na ovu poziciju je 1. listopada 2024.
 

Više informacija o ovim poslovima i kako se prijaviti pronađite na našoj stranici Poslovi.

FOTO: PEXELS