LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj

Ponovno spuštena bodovna granica za zagrebačke domove

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodovne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web-profilima.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodovne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web-profilima.

Za 10 bodova spuštena je bodovna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi 1355 bodova. Jesu li dobili pravo na smještaj u studentskom domu, te u kojoj kategoriji, studenti mogu provjeriti na svojim web-profilima.

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju granice trebaju useliti u studentske domove u razdoblju od 10. siječnja do zaključno 14. siječnja 2022.

Useljenje je, poručuju iz SC-a, moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Iznimno, studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svojeg liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

– Stanari koji usele u dom do 15. dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16. dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine. Prilikom useljenja stanar je dužan podmiriti iznos prve mjesečne stanarine koja će se knjižiti kao depozit. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo, navode na stranicama Studentskog centra u Zagrebu. – stoji na stranicama Studentskog centra u Zagrebu.

FOTO: STUDENTSKI.HR