LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
STUDENTSKE FINANCIJE

Pogodnosti savršeno krojene za tvoje studentske dane uz OTP banku

Saznaj kako otvoriti račun u banci uz uštedu vremena i novca te dobivanje brojnih pogodnosti.

Saznaj kako otvoriti račun u banci uz uštedu vremena i novca te dobivanje brojnih pogodnosti.

Jasno nam je – izradu planova osobnog budžetiranja ponekad volimo odgađati, pa tako često žongliramo sredstvima. Već tijekom studentskih dana trebalo bi usvojiti navike koje će ti pomoći da u budućnosti bolje raspolažeš sa svojim financijama. S obzirom na to da briga o financijama zna biti izazovna, u OTP banci skrojili smo paket pogodnosti za studente, OTP e-Indeks, kojim ćeš u isto vrijeme otvoriti tekući i žiro račun te uštedjeti na vremenu, ali i novcu.

Za otvaranje OTP e-Indeks paketa trebat će ti najviše 15 minuta – potpuno je besplatno i proces se odvija online, a unutar njega ćeš pronaći sljedeće prednosti:
 

  • otvaranje i vođenje studentskog tekućeg i žiro računa bez naknade te dostava debitne kartice tekućeg računa na kućnu adresu,
  • besplatno korištenje usluga OTP mobilnog i internet bankarstva,
  • Visa web prepaid kartica bez upisnine i članarine za jednostavniju online kupovinu,
  • podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka (jednom mjesečno) bez naknade,
  • primanje eksternih uplata na račun bez naknade,
  • plaćanje preko OTP mobilnog bankarstva prema svim računima unutar i izvan OTP banke bez naknade,
  • povoljnije kamatne uvjete na gotovinski studentski kredit ili studentski kredit za obrazovanje.

 

Dobre vijesti nastavljamo s programom vjernosti – OTPeticom!

 

Uz sve gore navedene pogodnosti, možeš otključati i besplatan pristup programu vjernosti – OTPetica. Unutar njega možeš naučiti novosti o proizvodima i uslugama OTP banke kroz kratke i zabavne izazove uz prikupljanje bodova. Već samim otvaranjem e-Indeks paketa automatski dobivaš 500 bodova u OTPetici ako se isti dan registriraš u OTPeticu, a zamijeniti ih možeš za nagrade kod preko 50 partnera, kao što su FlixBus, Tommy, dm, SportVision, CineStar, eKupi, Wolt, Tokić i brojni drugi.

Postoji li bolja nagrada za preuzimanje odgovornosti za svoje financije? Postoji, čitaj dalje!

 

Sharing is caring, pa i u OTP banci!


Sreća se umnožava dijeljenjem, što vrijedi i za naš novi benefit u OTPetici. Sudjelovanjem u novom izazovu, Pozovi prijatelja u OTPeticu!, možeš ostvariti dodatnih 300 bodova. Preuzmi svoj kod preko dostupnog izazova u OTPetici i podijeli ga s neograničenim brojem prijatelja. Kad prijatelji tijekom svoje registracije upotrijebe poslani kod, oboje ostvarujete 300 bodova! Sve što trebaš napraviti je popis najdražih prijatelja i krenuti sa slanjem kodova. 😊

FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA