LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Blagdanska radna vremena

Pogledajte kako će tijekom blagdana raditi studentski servisi diljem Hrvatske

Tijekom nadolazećih blagdana studentski servisi diljem Republike Hrvatske radit će prema prilagođenom radnom vremenu.

Tijekom nadolazećih blagdana studentski servisi diljem Republike Hrvatske radit će prema prilagođenom radnom vremenu.

Ako ove blagdanske dane namjeravate provesti radno kako biste podebljali svoj studentski budžet, sigurno vas zanima kako će raditi studentski servisi u gradovima diljem Republike Hrvatske.

Zagrebački Student servis

Ovaj će servis na Badnjak, 24. prosinca, i Staru Godinu, 31. prosinca, raditi skraćeno, i to od 7 do 13 sati. U petak, 27. prosinca, Student servis neće biti otvoren, a prvi radni dan u 2020. godini je 2. siječanj.

Ispostava Student servisa u Velikoj Gorici i Zaprešiću

Ispostava u Velikoj Gorici neće raditi od 23. prosinca do 3. siječnja, dok će ispostava u Zaprešiću biti zatvorena od 23. prosinca do 31. prosinca.

Varaždinski Student servis 

Ovaj će servis raditi na Badnjak i Staru godinu prema skraćenome radnom vremenu, i to od 7 do 13 sati.

Studentski servis u Rijeci

Riječki studenti moći će koristiti usluge studentskog servisa na 1. katu zgrade uprave Studentskog centra Rijeka na trsatskom kampusu. Napominjemo da će 24. i 31. prosinca i ovaj ured raditi skraćeno, od 8 do 13 sati. Sve ostale ispostave riječkog servisa bit će zatvorene od 24. prosinca. Ispostave na Veleučilištu u Rijeci i u restoranu Indeks svoja će vrata otvoriti 7. siječnja, dok će ispostava na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu s radom započeti dan kasnije, 8. siječnja.

Studentski servis u Splitu

Radit će na Badnjak i Staru Godinu skraćeno, i to od 8 do 12 sati. Ostale radne dane radit će prema redovnom radnom vremenu.

Studentski servis u Osijeku

Studentski servis u Osijeku na Badnjak će raditi skraćeno, dok 25. i 26. prosinca, odnosno na Božić i Svetog Stjepana neće raditi. Studenti ugovor mogu podići putem web-stranice, a ostale će dane servis raditi po uobičajenom radnom vremenu.

FOTO: STUDENTSKI.HR / IVAN PERKOV