LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Donacije za studente iz potresom pogođenih područja

PMF donirao nekoliko laptopa studentima Metalurškog fakulteta u Sisku

– Kako bi barem u ovim trenucima mogli omogućiti kvalitetno praćenje online nastave, PMF je odlučio donirati pet prijenosnih računala. – priopćili su s PMF-a.

– Kako bi barem u ovim trenucima mogli omogućiti kvalitetno praćenje online nastave, PMF je odlučio donirati pet prijenosnih računala. – priopćili su s PMF-a.

Prirodoslovno-matematički fakultet na molbu je dekanice Metalurškog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu donirao pet funkcionalnih računala studentima iz potresom pogođenih područja koji su slabijeg imovinskog statusa.
– Prirodoslovno-matematički fakultet zna da su veliki zahtjevi online nastave stavljeni pred studente te je vrlo izazovno u današnjim okolnostima nositi se s takvim oblikom studiranja, a pogotovo za one obitelji slabijeg imovinskog statusa. Kako bi barem u ovim trenucima mogli omogućiti kvalitetno praćenje online nastave, PMF je odlučio donirati pet prijenosnih računala. – priopćili su s PMF-a.
Dekanica Metalurškog fakulteta prof. dr. sc. Zdenka Zovko Brodarac zahvalila se na donaciji i na tome što je PMF podržao njihovu molbu te naglasila da će prijenosna računala ići onima kojima su najpotrebnija.

Pri primopredaji, kojoj su nazočili dekanica Metalurškog fakulteta Zovko Brodarac sa suradnicima, dekan PMF-a prof. dr. sc. Mirko Planinić, doc. dr. sc. Robert Pezer i predstavnici studenata, dekan PFM-a rekao je da podupire sve aktivnosti vezane uz obrazovanje i mlade, kao i podizanje standarda života osoba iz tog dijela Hrvatske općenito.
FOTO: PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET U ZAGREBU