LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Na valovima feminizma

Platforma za reproduktivnu pravdu organizira ljetnu feminističku školu; prijave su otvorene

Ljetna feministička škola održava se od 9. do 12. rujna, a prijave se zaprimaju do 31. srpnja.

Ljetna feministička škola održava se od 9. do 12. rujna, a prijave se zaprimaju do 31. srpnja.

Od 9. do 12. rujna u Šibeniku se održava ljetna feministička škola Na valovima feminizma u organizaciji Platforme za reproduktivnu pravdu. 

Organizatorice ističu kako će ljetna škola obuhvaćati teme poput prava na pobačaj i dostupnosti reproduktivnih prava različitim društvenim skupinama, seksualnosti i seksualne edukacije, menstrualnog siromaštva te metoda feminističkog aktivizma. Dio programa bit će posvećen i polemikama koje se vode među feminističkim strujama. 

Predviđeno je da u školi sudjeluje 12 polaznika ili polaznica, a prednost imaju osobe koje nisu aktivno uključene u rad inicijativa i udruga koje se bave feminizmom, već se žele pobliže upoznati s feminističkom teorijom i praksom, ističu organizatorice. Svim će polaznicama i polaznicima biti osiguran smještaj, prijevoz i dva obroka dnevno. 

Prijave se zaprimaju do 31. srpnja 2021. godine, a šalju se na e-mail adresu platformazrp@gmail.com. Prijava treba sadržavati kratku biografiju te kraće obrazloženje o razlozima prijave na školu (do 2500 znakova). Povratne informacije mogu se očekivati sredinom kolovoza. 

Više informacija o samoj školi te postupku prijave dostupno je na stranicama Platforme za reproduktivnu pravu
FOTO: UNSPLASH