LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tech savjeti

Pametni telefoni odlični za svaku fakultetsku obavezu i stil života

Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 nudi ti sve što ti treba kao studentu: odličan zaslon spreman za multitasking, privlačan dizajn koji mami poglede te odlična kamera za društveni život.

Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 nudi ti sve što ti treba kao studentu: odličan zaslon spreman za multitasking, privlačan dizajn koji mami poglede te odlična kamera za društveni život.

Moćni, produktivni, hipnotizirajući, vrhunski – ovo su riječi koje opisuju najnovije članove Samsung tehnološke obitelji pametnih telefona Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4. Kamera? Odlična. Zaslon? Savršen rasklopljen i preklopljen. Izgled? Stvarno prekrasan. Ne treba reći više.
 

Rasklopljen i preklopljen? Da, dobro si pročitao pitanje o zaslonu – riječ je o preklopnim pametnim telefonima koji sada osvajaju svijet. Sigurno si čuo priče nešto starijih o mobitelima preklopnog zaslona koji zbog tog mehanizma postaju vrlo praktični uređaji koji stanu u svaki džep. Zato pročitaj zašto svaki tech entuzijast treba imati ove uređaje.

1. Izgled koji mami poglede

Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 možemo opisati kao elegantne asistente koji u cool dizajnu pakiraju odlične performanse i inovacije. Galaxy Z Flip4 dolazi u fora bojama ružičasto-zlatne, plave i ljubičaste za sve naše ekstrovertirane čitatelje, ali i grafitne za one koji ipak koriste svoj pametni telefon da pobjegnu u svoj čaroban digitalni svijet od socijalnih situacija. Dolazi i s tanjim šarkama i ravnijim rubovima, a tu je i matirano staklo da sjajiš svojim novim digitalnim ljepotanom.


 
2. Velik zaslon za lakoću obavljanja zadataka

Multitaskanje i korištenje više aplikacijama odjednom zahtjeva samo po sebi veću digitalnu površinu za rad, a Galaxy Z Fold4 je tu pravi maher: kada je sklopljen može se koristiti kao klasičan pametni telefon, a kada se rasklopi pretvara se u pravi mini tablet s velikim zaslonom od 7,6 inča. S druge strane, Galaxy Z Flip4 ima Cover Screen vanjski zaslon od 1,9 inča čiji se izgled može personalizirati prema vlastitom stilu.

U redu, svi ćemo se složiti oko jedne stvari ususret jesenskim predavanjima: obaveze su vječne, a mi bi najradije ležali doma i gledali serije. Bez obzira što su vječne, svakako si onda barem možemo omogućiti da nam se s njima bude lakše nositi. Tu će svakako pomoći Multi Active Windows značajka Galaxy Z Fold4 pametnog telefona gdje u isto vrijeme možete voditi bilješke i gledati omiljenu seriju ili čitati zadatke na online platformi te guglati rješenja. Tu je i praktična TaskBar funkcija s kojom se vrlo lako možeš prebaciti iz aplikacije u aplikaciju tijekom korištenja.




3. Kamera za studentski i društveni život

Bez kamere, studenta nema. S kamerom možemo slikati slajdove prezentacija na predavanjima, kao i tuđe bilješke. Ne treba niti pričati koliko se slika nakupi tijekom godina iz dobro poznatog studentskog noćnog života. Zato napravi najbolji noćni selfie sa svojim bližim prijateljima zahvaljujući Nightography značajki na oba dva pametna telefona koja i u najvećem mraku mogu proizvesti kvalitetnu fotku. S moćnim sustavom od pet kamera sa širokokutnom lećom od 50 MP na Galaxy Z Fold4 spreman si uhvatiti i najmanju črčkicu na tuđim bilješkama, dok fotografiju na Galaxy Z Flip4 s društvom možeš napraviti i bez upotrebe ruku zahvaljujući FlexCam opciji. Kada želiš slikati svoje podočnjake kolegama nakon noćnog učenja, uhvati svaki detalj jer Quick Shot značajka na Galaxy Z Flip4 pametnim telefonima omogućava selfie u kvaliteti glavne kamere, gdje se rezultat vidi na vanjskom Cover Screenu.




4. Mogućnosti personalizacije da pokažete svoju osobnost

Pametni telefon je prozor u vaš svijet, i baš zato treba maksimalno odgovarati onome što si ti. S Galaxy Z Flip4, svoj stil možeš izraziti i na vanjskom Cover screen zaslonu koristeći videozapise, fotografije ili vlastite AR emotikone. I glavni zaslon je moguće temeljito personalizirati zahvaljujući Galaxy Themes aplikaciji, a sve što trebaš je samo pretražiti bazu, odabrati temu koja vam se najviše sviđa i to je to.  


5. Umjetničko izražavanje

Magični zaslon Galaxy Z Fold4 pametnog telefona nije samo za multitasking, nego i za puno, puno više toga. Zahvaljujući famoznoj S Pen olovci, vrijeme je da svoju kreativnost staviš na zaslon za crtanje i kreiranje bilješki u pokretu. Uz Standing Cover futrolu s pretincem za olovku, spreman si ili spremna u tramvaju, vlaku ili autobusu napraviti najbolju skicu budućeg umjetničkog dijela, a možda napraviš i sve odjednom!


 

Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 su pametni telefoni od djela, a ne riječi. S njima u ruci, nemoj se bojati pokazati svoju fashion, umjetničku i osobnu stranu kao pravi studentski digitalac ili digitalka.   

Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametni telefoni će u Hrvatskoj biti dostupni od 26. kolovoza po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.499 HRK za Galaxy Z Flip4 te od 13.999 za Galaxy Z Fold4. Galaxy Watch5 će biti u Hrvatskoj dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 HRK za Bluetooth verziju i od 2.499 HRK za LTE verziju, Galaxy Watch5 Pro po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.999 HRK za Bluetooth verziju i od 3.499 HRK za LTE verziju, dok će Galaxy Buds2 Pro bežične slušalice biti dostupne po cijeni od 1.699 HRK. Više informacija o najnovijim Samsung inovacijama saznajte na samsung.hr.


 
FOTO: PRESS