LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upis na fakultet

Ovo su najmanje poželjni fakulteti u Hrvatskoj!

Saznajte koje fakultete u Hrvatskoj upisuje najmanje maturanata.

Saznajte koje fakultete u Hrvatskoj upisuje najmanje maturanata.

Maturanti su počeli s prijavama na svoje željene fakultete, a među najpoželjnijim fakultetima trenutno su Ekonomski fakultet u Zagrebu, FER u Zagrebu, Pravni fakultet i Medicinski fakultet.

Međutim, postoje fakulteti koje maturanti rijetko upisuju, a u nastavku vam prema podacima Agencije za znanost i visoko obrazovanje donosimo popis najmanje poželjnih fakulteta u Hrvatskoj.
 


VEZANO: FOTO: Ovo su najtraženiji fakulteti u Hrvatskoj!


 

Metalurški fakultet u Sisku


Na Metalurškom fakultetu u Sisku prošle je godine broj predviđenih upisa studenata bio 58. Međutim, prijavilo ih se trinaest, a pravo upisa nije ostvario nitko.
 

Veleučilište Marko Marulić u Kninu


Na studiju poljoprivrede krša/ stočarstvo krša na Veleučilištu Marko Marulić u Kninu bio je predviđen upis 30 studenata,a prijavila su se samo tri od kojih nitko nije ostvario pravo na upis.
 

Veleučilište Nikola Tesla u Gospiću


Kvota upisa bila je 30 mjesta na stručnom upravnom studiju u Otočcu, a prijavilo se šest studenata od kojih je samo jedan ostvario pravo upisa
 

Tekstilno tehnološki fakultet u Zagrebu


Tekstilna tehnologija i inženjerstvo, smjer industrijski dizajn tekstila i odjeće upisuje 35 studenata,a prošle godine taj smjer nije upisao nitko.
FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA