LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekonomski fakultet u Zagrebu

Ovako je izgledao prvi dan brucoša na popularnom EFZG-u

U akademskoj godini 2022./2023. Ekonomski fakultet u Zagrebu upisalo je 2360 brucoša.

U akademskoj godini 2022./2023. Ekonomski fakultet u Zagrebu upisalo je 2360 brucoša.

Već tradicionalno, Ekonomski fakultet u Zagrebu najpoželjnija je visokoobrazovna institucija kod brojnih hrvatskih, ali i inozemnih maturanata. Tako je bilo i ove godine te je u akademskoj godini 2022./2023. na spomenuti fakultet upisano 2360 brucoša.

Na Facebook stranici Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, osvanuo je zanimljiv video na temu Kako je izgledao prvi dan brucoša na popularnom EFZG-u. Novim studentima su dobrodošlicu zaželjeli svi članovi dekanata, a pozdravni govor održala je dekanica Sanja Sever-Mališ.

"Dobrodošli na Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, želim vam od srca svu sreću u studiranju. Kada steknete diplomu ovog fakulteta, ona će vrijediti svugdje u svijetu." - istaknula je dekanica.

Veliki interes studenata koji su željeli upisati EFZG, potvrdio je i Božidar Jaković, prodekan za studente, studijske programe i digitalizaciju.

"Bilo je nešto manje od 30 tisuća srednjoškolaca koji biraju svoje željenje studentske programe. Naš fakultet zaprimio je ukupno 9646 prijava, a upravo vi ste uspjeli upisati svoj željeni studijski program. Stoga, od srca vam čestitam." - rekao je Jaković u svojem obraćanju studentima.
 

FOTO: FACEBOOK/SCREENSHOT