LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za stjecanje radnog iskustva

Ova multinacionalna tvrtka nudi bogati program plaćene prakse za mlade

Praksa se nudi u područjima prodaje i marketinga, nabave, ljudskih resursa i financija te IT-a. Rok za prijavu je 3. svibnja 2024. godine.

Praksa se nudi u područjima prodaje i marketinga, nabave, ljudskih resursa i financija te IT-a. Rok za prijavu je 3. svibnja 2024. godine.

Sjajna prilika za studente i mlade smiješi se u tvrtki Orbico, multinacionalnoj kompaniji i jednom od vodećih distributera brojnih globalno zastupljenih brendova (prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, električnih uređaja, farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, proizvoda za njegu i ljepotu, cigareta i motornih ulja). Tvrtka je objavila Orbico Internship Program za sve studente i mlade do 30 godina koji žele započeti svoje karijerno putovanje.

Pripravnici će dobiti priliku osjetiti rad u profesionalnom okruženju u trajanju od 12 mjeseci, i pritom blisko surađivati sa stručnjacima mentorima, izgraditi veze unutar industrije i usavršiti svoje vještine. Tvrtka ujedno nudi i mogućnost trotjednog boravka u jednoj od zemalja gdje su prisutni, i priliku za upoznavanje s različitim poslovnim pristupom i kulturološkim razlikama. Na kraju programa, najbolji pripravnici imat će priliku osigurati stalnu poziciju unutar Orbico tima. 

Rok za prijavu na praksu je 3. svibnja 2024. godine uz ispunjenu pristupnicu i kratki prezentacijski video. Početak rada predviđen je od 1. srpnja 2024.

Više detalja o uvjetima natječaja za pripravnički program nalazi se na službenim stranicama tvrtke.

Za sve zainteresirane za stjecanje radnog iskustva kroz studentske poslove, dodatne prilike potražite u rubrici Poslovi na našem portalu.

FOTO: PIXABAY