LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Jedinstvena prilika!

Otvorene su prijave za prvi Europski združeni stručni diplomski studij

Prvi takav studij u Europi nudi svim studentima praksu, a mogu se prijaviti i za stipendiju.

Prvi takav studij u Europi nudi svim studentima praksu, a mogu se prijaviti i za stipendiju.

Ako vam je odlazak na Erasmus bilo odlično iskustvo, onda je upisivanje diplomskog studija na prvom Europskom združenom stručnom studiju Master of Sustainable Outdoor Hospitality Management upravo za vas. Studenti imaju priliku upisati taj neobičan studij na engleskom jeziku, koji im omogućuje da pojedine semestre slušaju u drugim zemljama. Studij je proizašao iz suradnje Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Bredi, Nizozemska i Sveučilištem u Gironi, Španjolska. 

Prvi semestar održat će se u Nizozemskoj, drugi u Hrvatskoj, treći u Španjolskoj dok će u četvrtom semestru studenti samostalno izabrati mjesto obavljanja stručne prakse i izrade istraživačkog projekta. Po završetku programa studenti ostvaruju pravo na tri međunarodno priznate diplome i 120 ECTS bodova, stoji na portalu Studentskog centra Rijeka.

Studentima je osigurana mentorirana praksa u ponajboljim europskim kampovima ili stažiranje u kamping-industriji. Moguće je prijaviti se za stipendiju slanjem motivacijskog pisma na e-mail scholarship@buas.nl. Potrebno je, uz prijavu, navesti da je za Master program SOHM.
Više informacija potražite na poveznici.
 
FOTO: UNSPLASH