LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Osigurane su i novčane nagrade

Otvorene su prijave za ovogodišnji Accounting Battle, najveće studentsko natjecanje iz područja računovodstva

Svi zainteresirani studenti i studentice mogu se prijaviti na natjecanje sve do 10. ožujka 2023. godine.

Svi zainteresirani studenti i studentice mogu se prijaviti na natjecanje sve do 10. ožujka 2023. godine.

Prijave za najveće studentsko natjecanje iz područja računovodstva u Republici Hrvatskoj upravo su započele. Projekt organizira studentska udruga eSTUDENT pod nazivom Accounting Battle.

Osim boljeg povezivanja akademske i gospodarske zajednice, natjecanje ima za cilj omogućiti mladim studentima stjecanje prakse i novih znanja te partnerima omogućiti izravan kontakt s talentiranim pojedincima i to za specifično područje računovodstva, tj. njihova poslovanja. Uz stjecanje novih vještina, studenti imaju priliku osvojiti i novčane nagrade.

Svi zainteresirani studenti i studentice mogu se prijaviti na natjecanje sve do 10. ožujka 2023. godine.
 

Kako Accounting Battle funkcionira?

 

Natjecanje se odvija u 3 kruga: prvi krug se sastoji od teorijskih pitanja, drugi od računske provjere znanja, dok u trećem krugu natjecatelji rješavaju jedan od tri ponuđena casea. Prilikom prijave, studenti se opredjeljuju za kategoriju s čijim će se predstavnikom (Premium partnerom) susresti u zadnjem krugu natjecanja. Svaki Premium partner predstavljat će jedno od područja računovodstva: porezno, financijsko i upravljačko računovodstvo.

Ove godine prvi i drugi krug natjecanja neće biti eliminacijski, već će se bodovi zbrajati, pa tako u treći krug natjecanja prolazi po 5 studenata s najvećim brojem ukupnih bodova za svaku od 3 kategorije. Po završetku natjecanja i nakon provedenog intervjua, svaki će Premium partner odlučiti o pobjedniku svoje kategorije, koji će osvojiti novčanu nagradu od 700 EUR.

Accounting Battle nudi jedinstvenu priliku za networking, suradnju s partnerima, razmjenu znanja i usavršavanje u području računovodstva! Ukoliko se želite okušati u izvanrednoj računovodstvenoj avanturi i obogatiti svoj životopis, prijavite se preko poveznice.

FOTO: PRESS