LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za putovanje

Otvorene su prijave za Erasmus+ razmjenu mladih u Ateni, svi troškovi pokriveni

Za sudjelovanje na razmjeni mladih koji rade s mladima prijaviti se mogu osobe od 18 do 28 godina, koje imaju osnovno znanje engleskog jezika te bazično znanje iz područja video- ili radioprodukcije.

Za sudjelovanje na razmjeni mladih koji rade s mladima prijaviti se mogu osobe od 18 do 28 godina, koje imaju osnovno znanje engleskog jezika te bazično znanje iz područja video- ili radioprodukcije.

Otvoren je poziv za prijavu sudionika/ca za sudjelovanje na CommunicAction Erasmus+ programu razmjene mladih koji rade s mladima, a koji će se odvijati u Ateni od 11. do 18. ožujka 2022. godine (10. i 19. ožujka dani putovanja). U razmjeni sudjeluje ukupno 17 mladih iz Italije, Grčke i Hrvatske, odnosno 5 mladih iz Hrvatske.

CommunicAction program razmjene mladih usmjeren je na razvoj digitalnih vještina i kompetencija među osobama koje rade s mladima u području produkcije sadržaja za društvene mreže te na borbu protiv širenja lažnih vijesti na društvenim mrežama.

Sudionici/e razmjene sudjelovat će u aktivnostima koje će ih osvijestiti o njihovoj ulozi aktera društvenih promjena. Dobit će konkretne alate i razviti učinkovite vještine, poput samostalnog video- i radio-streaminga, radijskog emitiranja, podcastinga i sl. Kombinirajući praktične radionice, neformalne aktivnosti i aktivnosti učenja kroz rad, sudionici/e će otkriti efektne načine angažmana u borbi protiv lažnih vijesti te izražavanju svog mišljenja.

Za sudjelovanje na razmjeni mladih koji rade s mladima prijaviti se mogu osobe od 18 do 28 godina koje imaju osnovno znanje engleskog jezika te bazično znanje iz područja video- ili radioprodukcije.

Program se održava na engleskom jeziku, a po završetku programa svi sudionici/e dobit će YouthPass potvrdu o sudjelovanju. Sudionicima/ama osigurani su putni troškovi, smještaj i tri obroka po danu. Sudionici/e koji/e budu izabrani za ovaj program obvezni/e su prisustvovati svim aktivnostima tijekom razmjene mladih.

Prijavu s kratkim pismom motivacije i opisom svog iskustva na području rada s mladima te video- ili radioprodukcije potrebno je poslati najkasnije do 28. veljače 2022. godine na adresu: emina@voxfeminae.net. Za sva dodatna pitanja o razmjeni mladih možete se javiti na e-mail adresu emina@voxfeminae.net.

Projekt CommunicAction u sklopu Erasmus+ programa razmjene mladih provodi udruga Maghweb iz Italije, s partnerskom organizacijom Prostor rodne i medijske kulture K-zona iz Hrvatske te organizacijom Cinergies iz Grčke.

FOTO: UNSPLASH