LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt udruge eSTUDENT

Otvorene su prijave za Career Match Day: zgrabi cijeli spektar mogućnosti i zauzmi svoje mjesto pod suncem!

Projekt studentima riječkog sveučilišta već drugu godinu pruža iskustvo razgovora za posao, potencijalno pripravništvo ili zapošljavanje, ali i feedback koji im može pomoći da se bolje predstave budućim poslodavcima.

Projekt studentima riječkog sveučilišta već drugu godinu pruža iskustvo razgovora za posao, potencijalno pripravništvo ili zapošljavanje, ali i feedback koji im može pomoći da se bolje predstave budućim poslodavcima.

Otvorene su prijave za sudjelovanje na drugom izdanju Career Match Daya, a traju do 21. travnja!

Što je CMD i koje mogućnosti nudi?

Career Match Day jednodnevan je speed dating događaj u organizaciji Rijeka STARTER tima, jednog od tri tima studentske udruge eSTUDENT izvan Zagreba. Projekt studentima riječkog sveučilišta već drugu godinu pruža iskustvo razgovora za posao, potencijalno pripravništvo ili zapošljavanje, ali i feedback koji im može pomoći da se bolje predstave budućim poslodavcima. Osim toga, studenti imaju priliku saznati više o poslovanju prijavljenih poduzeća te čuti koje su osobine i kompetencije presudne za određeno radno mjesto.

Projekt je usmjeren na studente ekonomije i STEM-područja, s kojima će predstavnici poduzeća održati kratke selekcijske razgovore. Intervjui će trajati 8 minuta, a zatim slijedi dvominutno anonimno davanje povratnih informacija, kako studentima tako i potencijalnim poslodavcima.

A o kojim je poslodavcima riječ?

Za studente iz područja ekonomije – financije, tu je KPMG Croatia d. o. o. za reviziju. KPMG na hrvatskom tržištu posluje već 29 godina te pruža profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, transakcijskog, financijskog i poslovnog savjetovanja, kao i savjetovanja vezanog uz upravljanje financijskim rizicima. 

Druga je tvrtka Erste&Steiermarkische Bank d. d., međunarodna financijska organizacija osnovana prije više od 200 godina. Danas zauzima treće mjesto na tržištu, a prati financijske potrebe građana, financira održive i kvalitetne projekte te tako potiče razvoj gospodarstva.

Područje informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) podijeljeno je u dvije grupe – ICT1 i ICT2.

Grupa ICT1 otvara prilike u automobilskoj industriji za razvoj i testiranje ugrađene elektronike, koje će zainteresirani moći pronaći kod predstavnika dSPACE-a, tehnološkog lidera za učinkovito, dosljedno i pravovremeno plasiranje inovacija na tržište.

Nadalje, Plava tvornica d. o. o. studente će potaknuti na razmišljanje o radu u web-agenciji Factory s fokusom na Pimcore platformu za složena web-rješenja. 

Oni skloniji internetskim i mobilnim rješenjima svoju će priliku potražiti u 2e Systemsu, vodećoj tvrtki za pružanje inovativnih softverskih aplikacija u području aviokompanija i zdravstvene industrije. 

Što se tiče ICT2 grupe, studenti će imati priliku predstaviti se poslodavcima iz IN2 grupe, koja je jedna od lidera IT-industrije u regiji te gotovo 30 godina razvija softver za niz industrijskih vertikala u javnom i privatnom sektoru. 

Assist Digital, vodeća međunarodna digitalna CEX tvrtka, ističe se inovativnom ponudom koju karakteriziraju usluge i rješenja temeljena na potencijalu umjetne inteligencije i dizajnu korisničkog iskustva.

A za rad u informacijsko-komunikacijskom sektoru vezanom uz e-zdravstvo, promet, državnu upravu, e-okoliš, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju prijavljeni će se moći obratiti poduzeću Ericsson Nikola Tesla.

Ne oklijevaj, prijavi se!

Premda se radi o poduzećima koja se već niz godina ističu svojom inovativnošću, iskustvom i profesionalnošću, nema straha! Motivacija za poslom, dobar životopis te raznovrsna znanja i vještine ključ su za dobivanje posla ili ostvarivanje drugog oblika suradnje. 

Ako tek ulaziš u poslovni svijet te se želiš okušati u pravom radnom okruženju, Career Match Day odlična je prilika! Počni na vrijeme razmišljati o svojoj budućnosti te se putem forme prijavi na događaj. Ovogodišnje izdanje Career Match Daya održat će se 28. travnjaonline putem Zoom platforme

Saznaj više!

Više o STARTER-u i njihovim projektima pronađi na web-stranici te na društvenim mrežama – Facebook i Instagram. Još informacija o ovome i sličnim, ali i potpuno različitim projektima koje provodi udruga eSTUDENT, saznaj na web-stranici

FOTO: ESTUDENT