LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionica za studente

Otvorene su prijave za besplatnu radionicu softverskog inženjerstva za studente društvenih znanosti

Sudionicima će se za sudjelovanje u radionici dodijeliti jedan ECTS-bod za izvannastavne aktivnosti te će im biti dodijeljena verificirana potvrda o sudjelovanju.

Sudionicima će se za sudjelovanje u radionici dodijeliti jedan ECTS-bod za izvannastavne aktivnosti te će im biti dodijeljena verificirana potvrda o sudjelovanju.

Studenti preddiplomskih studija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu mogu se prijaviti na radionicu Uvod u softversko inženjerstvo za studente društvenih znanosti koju organiziraju Oracle Academy i Hrvatsko katoličko sveučilište. 

Radionica će se održati od 27. do 29. rujna 2021. godine u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, Zagreb.
– Program radionice sastoji se od kratkog upoznavanja s novim studijem softverskog inženjerstva, predavanja, radionica i vježbi na računalima. Tijekom boravka tri dana na Sveučilištu polaznici će upoznati različite programe, način upravljanja projektima kao i životnim ciklusom razvoja softvera – objašnjavaju s HKS-a. 
Radionica je za polaznike u potpunosti besplatna, a jedini je uvjet, uz to da su studenti preddiplomskog studija, da redovito pohađaju program za vrijeme njegova trajanja. 

Na kraju radionice sudionici će dobiti verificiranu potvrdu o sudjelovanju, a svakom će sudioniku biti dodijeljen jedan ECTS-bod za izvannastavne aktivnosti. 

Broj je sudionika ograničen pa je potrebno prijaviti se što prije do 10. rujna 2021. Više informacija o načinu prijave dostupno je na poveznici
FOTO: PIXABAY