LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Znanost i tehnologija

Otvorene prijave za znanstveni dio Tehnologijade 2024.!

Znanstveno-sportski susret studenata s ciljem promicanja znanosti!

Znanstveno-sportski susret studenata s ciljem promicanja znanosti!

Ove godine održava se poznata manifestacija 26. izdanja Tehnologijade na kojoj sudjeluje Grafički fakultet. Manifestacija će se održati u Trogiru u organizaciji Prehrambeno tehnološkog fakulteta u Osijeku od 13. do 19. svibnja 2024. godine.
 


VEZANO: AlgoTrade hackathon se vraća u internacionalnom izdanju!


 

Zanimljiv susret

 

„Tehnologijada“ je znanstveno-sportski susret studenata i djelatnika s područja grafičkih, biotehničkih, prehrambenih, kemijskih, metalurških i tekstilnih znanosti s ciljem promicanjem tih znanosti, okupljanjem i poticanjem suradnje studenata i znanstvenika različitih tehnoloških struka radi podupiranja djelotvornoga znanstvenog i gospodarskog razvitka.

Osim znanstvenog aspekta naglašava se i važnost sporta i rekreacije za zdravlje studenata.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Studentski zbor Grafičkog fakulteta (@sz_grf)

 

Sjajna prilika i iskustvo

 

Izlaganjem znanstvenih radova iz navedenih područja studenti stječu znanja te se stvara veća i bolja mogućnost povezivanja svih ovih tehnologija kao i upotpunjavanje potreba pojedinih tehnologija znanjima iz područja drugih tehnologija. Ovim putem studenti stječu i razvijaju svoje govorne sposobnosti, razvijaju zdravi govor tijela, uče kako savladati strah od javnog nastupa i pokazati svoje sposobnosti u provedbi i prezentaciji različitih projekata.
 

Potraga za studentima

 

Grafički fakultet traži studente koji će predstavljati Fakultet u znanstvenom dijelu natjecanja te će maksimalno 5 radova proći selekciju. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na poveznici najkasnije do petka, 23. veljače.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA